Vie Hotel Bangkok MGallery collection 5*

Viešbučio aprašymas Vie Hotel Bangkok MGallery collection 5*

Prabangus viešbutis, įsikūręs miesto centre, prekybos ir pramogų rajone, siūlo puikų apgyvendinimą su panoraminiais miesto vaizdais. Atsipalaiduokite baseine ant stogo, kuriame taip pat yra sūkurinė vonia. Norėdami gauti dar daugiau malonumo, apsilankykite SPA centre, kuriame atliekami įvairūs masažai ir kūno procedūros, kurios pripildys jus ramybe. Viešbutyje taip pat yra gerai įrengtas treniruoklių centras tiems, kurie nori pailsėti po ilgos darbo dienos ar smagiai praleisti laiką.

Taip pat yra verslo centras ir nemokama automobilių stovėjimo aikštelė tiems, kurie keliauja po Bankoką automobiliu. Po ilgos dienos grįžkite į „Vie Hotel Bangkok“ skaniai pavalgyti. Iš viešbučio restorano atsiveria puikūs vaizdai ir gausus azijietiškų patiekalų pasirinkimas. Jei norite atsipalaiduoti ir išgerti, galite apsilankyti užkandžių bare prie baseino arba lauko bare. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra vos kelios minutės pėsčiomis nuo Siamo aikštės, garsėjančios daugybe parduotuvių ir pramogų vietų. Pėsčiomis nueisite iki Ratchatewi Skytrain stoties, iš kurios galėsite gana greitai apžiūrėti miestą.

Paslaugos viešbutyje

Restoranas, baras, visą parą dirbanti registratūra, laikraščiai, kambariai nerūkantiems, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, seifas, garsui nepralaidūs kambariai, išskirtinio dizaino viešbutis, bagažo saugykla, patogus gėjams, oro kondicionierius, kambarių aptarnavimas, susitikimai/ Pokylių salė, verslo centras, vaikų priežiūra, skalbykla, cheminis valymas, VIP paslaugos, pusryčiai kambaryje, lyginimo paslaugos, valiutos keitimas, batų valymas, automobilių nuoma, kelionių biuras, faksas/kopijavimas, bilietų pardavimo paslaugos, sauna, treniruoklių salė , SPA ir sveikatingumo centras, masažas, lauko baseinas.

Numeriai

154 skaičiai. Stilinguose ir prašmatniuose kambariuose ir liukso numeriuose yra aukštos lubos ir dideli langai, pro kuriuos atsiveria nuostabūs miesto vaizdai.

Numeriuose

LCD televizorius, interneto prieiga, kambarių tarnyba visą parą.
numeriai 9
paslauga 10
švara 9
maistas 8
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Vie Hotel Bangkok MGallery collection 5*
9.0 iš 10 0 | iš 560 viešbučių Bankokas

Vie 2011 Spalio 11 Įvertinimas 9.0

Vie Hotel pradė jo mano „ilgą “ kelionę į Tailandą . Iš oro uosto 40 minuč ių taksi, kaina yra 350 batų . Atvykau 5 ryto (kaip nepatogu Aerosvit), nors, kaip sako rezervacijoje, registracija po 14.00 val. Taip anksti po 10 valandų skrydž io nebuvo kur eiti. Prie į ė jimo jau susitiko liokajus, ...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis