Viešbučio aprašymas Mandarin Oriental Bangkok 5*

Ant vaizdingos Chao Phraya upės kranto, tarp vešlios parko žalumos, už 10 minučių kelio automobiliu nuo Bankoko centro ir už 45 minučių kelio automobiliu nuo tarptautinio oro uosto įsikūręs viešbutis „Mandarin Oriental Bangkok“ yra ne tik puikus. viešbutis, kuriame derinamas rafinuotumas ir modernus komfortas, bet ir istoriniai miestai. Per 130 „Mandarin Oriental Bangkok“ gyvavimo metų jame apsigyveno karališkieji asmenys, tarptautinės įžymybės, Holivudo žvaigždės, o kai kurie viešbučio kambariai yra dekoruoti ir pavadinti čia apsistojusių garsių rašytojų – Grahamo Greene’o, Somerseto Maughamo, Josepho Conrado – vardais. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Tailando pietuose, Bankoke, ant Chao Phraya upės kranto, 10 minučių kelio automobiliu nuo miesto centro ir 45 minučių kelio automobiliu nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

7 restoranai, 3 barai, 4 modernios konferencijų salės, erdvi pobūvių salė (talpa iki 1000 žmonių), parduotuvės, verslo centras, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma, limuzinų paslaugos, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos, upių kruizai Maeyanang jachta, nemokamas pervežimas laivu į kitą upės pusę (kur yra restoranas Sala Rim Naam, SPA centras (su vaistažolių sauna, garų pirtys, sūkurinė vonia, vandens masažo dušai, manikiūro ir pedikiūro kambariai, taip pat 14 procedūrų kabinetų su daugiau nei 40 skirtingų SPA). procedūros, įskaitant ajurvedą, naudojant natūralius produktus, kurių galima įsigyti čia SPA butike), prekybos centre), sveikatingumo centre (su sporto sale, aerobikos ir jogos studija, skvošo kortu, sauna, garine pirtimi, sūkurine vonia), 2 lauko baseinai , 2 teniso kortai, bėgimo takai, šalia viešbučio yra golfo aikštynas, tajų mokykla, pramoginės programos, Dienos centras vaikams (svečiams su vaikais suteikiamos apgyvendinimo sąlygos). vaikams, restoranuose siūlomas vaikiškas meniu, teikiamos auklės paslaugos), vestuvių švenčių vedimo paslaugos ir specialios programos jaunavedžiams.

Numeriai

Viešbutyje yra 393 patogūs įvairių kategorijų kambariai, įskaitant 358 svečių kambarius ir 35 liukso numerius, esančius upės sparne, nukreiptame į upę, sodo sparne su vaizdu į sodą ir upę bei Autoriaus sparne, kuriame apsistojo žinomi rašytojai. Elegantiško interjero kambariuose dera rafinuota klasika ir rytietiška prabanga: tikmedžio ir tailandietiško šilko apdaila, rankų darbo kilimai, antikvariniai baldai ir išskirtiniai meno kūriniai. Liokajaus paslaugos teikiamos visuose kambariuose.

Kambarių kategorijos:

Geresnysis upės sparno kambarys (40 kv.m) – yra River Wing sparne, kurį sudaro miegamasis su darbo zona, vonios kambarys su vaizdu į upę.

Deluxe River Wing kambarys (63 kv.m) – yra River Wing sparne, kurį sudaro miegamasis, erdvi svetainė, vonios kambarys, balkonas su vaizdu į upę.

Liukso klasės kambarys (67 kv.m) – yra nuo 3 iki 9 aukštų River Wing sparno, kurį sudaro holas, miegamasis su darbo ir nedidele svetaine, vonios kambarys, balkonas su vaizdu į upę.

Deluxe Garden Wing kambarys (38 kv.m) - įsikūręs Garden Wing sparne, dekoruotas kolonijiniu stiliumi, su parketo grindimis, daugumą kambarių sudaro du lygiai - pirmame yra svetainė ir antrame miegamasis, vonios kambarys, su vaizdu į upę, kai kuriuose kambariuose yra žiemos sodas.

Geresnysis Garden Wing kambarys (38 kv.m) – įsikūręs Garden Wing sparne, dekoruotas kolonijiniu stiliumi, su parketo grindimis, daugumą kambarių sudaro du lygiai – pirmame yra svetainė ir antrame miegamasis, vonios kambarys.

Verslo klasės liukso numeris (55 kv.m) – yra River Wing sparne. Jį sudaro miegamasis, svetainė su darbo zona, vonios kambarys, didelis langas su vaizdu į upę.

Liukso klasės liukso numeris (92 kv.m) – yra River Wing sparne, kurį sudaro erdvi svetainė su darbo zona, miegamasis, vonios kambarys, svečių tualetas, balkonas su vaizdu į upę. Visi šios kategorijos kambariai yra individualiai dekoruoti ir pavadinti garsių viešbutyje apsistojusių rašytojų vardu (Kukrit Pramoj, Graham Greene, Gore Vidal, Captain Anderson, Wilbur Smith, Norman Mailer, Barbara Cartland, John Le Carre, Pietryčių Azijos rašytojai, ir The Jim Thompson Suite, pavadintas viešbučio kūrėjo ir pirmojo savininko vardu).

Autorių apartamentai (100 kv.m) – esantys senajame Rytų pastate, susideda iš svetainės, miegamojo su baldakimu dekoruotomis lovomis, rūbinės, Viktorijos laikų stiliaus vonios kambario. Visi 4 šios kategorijos kambariai pavadinti garsių rašytojų, apsistojusių viešbutyje ir atkuriančių atmosferą, kurioje gyveno ir dirbo kiekvienas iš autorių, vardu: Somerset Maugham, Josepha Conrad, James Michener ir Noel Coward.

Liukso numeris „Siam“ (110 kv.m) – dekoruotas šiaurės Tailando stiliumi, susideda iš vestibiulio, svetainės su valgomojo zona, 2 miegamųjų, vonios kambario.

Liukso numeris „Selandia“ (185 kv.m) – susideda iš vestibiulio, svetainės su valgomojo zona, 2 miegamųjų, vonios kambario.

Oriental Suite (295 kv.m) - prabangus kambarys, kuriame apsistojo daugybė įžymybių, dekoruotas kreminėmis spalvomis, jame yra vestibiulis, svetainė, valgomasis, 2 miegamieji, erdvus vonios kambarys.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, telefonas su 2 linijomis, interneto prieiga, CD grotuvas, radijas, seifas, mini baras, vonioje - vonia, dušas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės. Kasdien švieži vaisiai ir gėlės. Faksas, spausdintuvas – pagal pageidavimą.

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis