Viešbučio aprašymas Шафран 4*

Viešbučių ir restoranų kompleksas „Shafran“ įsikūręs vaizdingoje Sumų miesto vietoje ant ežero kranto. čekų. „Shafran“ viešbutis yra vienintelis Sumyje, turintis 4 žvaigždučių sertifikatą, o prabangus restoranas yra „World Map“ tinklo dalis. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Konferencijų salė, derybų kambarys, sauna, biliardas, saugoma automobilių stovėjimo aikštelė, kelių valiutų bankomatas, informacinės ir informacinės paslaugos, bagažo skyrius, vartotojų paslaugos.

Numeriai

39 kambariai 78 asmenims: 27 standartiniai kambariai, 3 klubo kambariai, 8 apartamentai, 1 standartinis kambarys neįgaliesiems ir 1 kotedžas.

Numeriuose

Lovos su ortopediniais čiužiniais, klimato kontrolės sistema, mini baras, palydovinė televizija su tarptautinių kanalų pasirinkimu, darbo vieta su telefono linija, bevielis internetas, vonios kambarys su higienos priemonių komplektu.

Adresas

Sumai, Šv. Zamostyanskaya 1/4
Atsiliepimai apie Shafran 4*
8.0 iš 10 0 | iš 12 viešbučių Sumy

Puikus viešbutis, dideli kambariai 2013 Spalio 18 Įvertinimas 8.0

Vieš butis pasirinktas todė l, kad tai vienintelis, kaip mes suprantame, 4* vieš butis mieste. Iš principo ž vaigž dė s nusipelnė : kambariai dideli, š varū s su dideliu mini kvepalų asortimentu ir sniego baltumo patalyne. Merginos registratū roje draugiš kos, padė jo sudaryti judė ji...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai