Šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)

Viešbučio aprašymas SkilandHouse 3*

„Skilandhouse“ viešbutis yra pačiame Bukovelio slidinėjimo kurorto centre. R1 slidininkų keltuvas yra vos už 50 metrų nuo viešbučio. Viešbutis yra apsuptas vaizdingo miško ir yra modernus 5 aukštų pastatas su liftu. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas iki autobusų stotelės 100 m, iki geležinkelio stoties 12 km.

Paslaugos viešbutyje

Pirmame aukšte: registratūra, vestibiulio baras, restoranas su židiniu, fojė, patalpa inventoriaus sandėliavimui ir smulkiems remontams, slidinėjimo inventoriaus, drabužių, kailinių parduotuvės, pokerio klubas.
Pirtis dviejų tipų - turkiška ir suomiška.
Slidinėjimo inventoriaus pardavimas, slidinėjimo servisas, bevielis internetas Wi-Fi, pervežimas pagal susitarimą, taksi iškvietimas, automobilių stovėjimo aikštelė.

Visą parą dirbanti registratūra, vestibiulio baras, restoranas su židiniu, kaljano kambarys, patalpa inventoriaus sandėliavimui ir smulkiems remontams, slidinėjimo inventoriaus, drabužių, kailinių parduotuvės, pokerio klubas, slidinėjimo inventoriaus prekyba, slidinėjimo paslaugos, pervežimas pagal susitarimą, taksi skambutis.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • slidžių nuoma
  • slidžių saugykla
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

Žaidimų kambarys (smiginis, stalo futbolas, oro ritulys, elektroniniai žaidimai).

Pramogos ir sportas

Pirčių kompleksas (už papildomą mokestį) - suomiška pirtis, turkiška pirtis, lauko sūkurinė vonia, žaidimų kambarys (elektroniniai žaidimai, smiginis, stalo futbolas, oro ritulys), 50 m nuo 1R keltuvo apatinės stotelės.
  • šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia
  • biliardas
  • stalo tenisas
  • dviračių nuoma

Numeriai

Viešbutyje yra 40 kambarių:

Small Room – stilingas palėpės kambarys 2 asmenims, 2 viengulės lovos.

Ekonomiškas - kambarys skirtas 2 žmonėms, 2 viengulės lovos.

Standartinis - kambaryje yra dvi atskiros lovos (5 kambariai) arba viena dvigulė lova (10 kambarių), fotelis-lova, erdvi drabužių spinta, televizorius, telefonas, plaukų džiovintuvas, vonios kambarys. 12 kambarių yra su balkonais, 4 kambariuose yra dideli panoraminiai langai, pro kuriuos galima grožėtis Karpatų kalnų ir slidinėjimo trasų grožiu.

Junior suite – kambarys su dvigule lova, sofa, patogia spinta, televizoriumi. Yra telefonas, plaukų džiovintuvas, elektrinis virdulys, indų rinkinys. Gerai įrengtas vonios kambarys. Kambariuose yra balkonai. Yra interneto prieiga.

Liukso numeris – studija su visais reikalingais patogumais. Kambaryje yra dvigulė lova, sofa, televizorius. Yra spinta rūbams susidėti, telefonas, šaldytuvas, elektrinis virdulys, plaukų džiovintuvas, geras vonios kambarys. Kambariuose yra balkonai.

Butas (1 tipo) – patogi studija, susidedanti iš 2 kambarių. Yra dvigulė lova, drabužių spinta, sofa, kėdės, televizorius, telefonas. Gerai įrengtas vonios kambarys. Kambaryje yra nedidelė virtuvėlė su viskuo, ko reikia (šaldytuvas, elektrinis virdulys, kaitlentė, mikrobangų krosnelė, indai).

Butas (2 tipo) yra patogi studija, kurią sudaro 2 kambariai. Bute yra dvigulė lova, sofa, foteliai, televizorius, stalas, telefonas, erdvi spinta, geras vonios kambarys. Virtuvėlėje yra viskas, ko reikia (mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, elektrinis virdulys, indų komplektas, kaitlentė). Iš balkono atsiveria nuostabus vaizdas į viešbučio teritoriją.

Butas + parkingas – studija su viskuo, ko reikia patogiai viešnagei. Jį sudaro 2 kambariai, dvigulė lova, sofa, telefonas, televizorius, stalas, patogi spinta. Gerai įrengtas vonios kambarys. Kambaryje yra virtuvėlė su viskuo, ko reikia (šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, kaitlentė, indų komplektas). Yra balkonas, iš kurio atsiveria nuostabus vaizdas į vaizdingus Bukovelio kampelius. Butui priklauso nuosava parkavimo vieta.

Numeriuose

TV, telefonas, seifas, šaldytuvas ir virdulys (išskyrus Mažą kambarį, Ekonominį, Standartinį), virtuvėlė bute, vonios kambarys su dušu ir tualetu, plaukų džiovintuvas, balkonas. Kambarių valymas (kasdien), patalynės keitimas (kas 3 dienas).

Adresas

Ivano-Frankivsko sritis, Bukovelis, g. Karpatskaja, 65 a
numeriai 8,7
paslauga 5,9
švara 5,8
maistas 7,6
infrastruktūra 6,2
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie SkilandHouse 3*
6.7 iš 10 5 apžvalgų | №32 iš 175 viešbučių Bukovelis (Polanitsy)

nėra wifi 2022 Sausio 12 Įvertinimas 4.0

Vieš butis blogas. Jie privertė mane susimokė ti už kilimė lį vonioje, kuris, jų manymu, buvo labai suteptas. Pasiė miau sau, namuose atvykus iš skalbiau kaip naują . Kaip ir tikė tasi, kaip naujas. Jie norė jo parodyti, kad jie yra š aunus vieš butis, bet jie š lykš ti, jei turi...


Ypatingas ač iū Natalijai už už sakymą ir Elenai už apsigyvenimą . Traukinys iš Kijevo atvyksta anksti. Buvome atsiskaitę.8:00 (labai ač iū ).

Vieta tobula.

Viskas atitinka apraš ymą . Atskiras pliusas už limonadą SPA.

Slidinė jimo kambario darbuotojas.

Alus į vai...


„SkilandHouse“ apžvalga 2020 Sausio 01 Įvertinimas 9.0

Tai nuostabus vieš butis su gera vieta – ne taip toli nuo gelež inkelio stoties, o š alia vieš buč io yra liftas ir autobusų stotelė . Malonus personalas, geras aptarnavimas. Nors už tokius pinigus galė tų papuoš ti eglutę š ventė ms. Ir taip viskas yra nuostabu....


Bukovelis 2011 Gruodžio 17 Įvertinimas 8.0

Vieš butis yra netoli 1-ojo lifto. 1-as keltuvas neveikė , teko važ iuoti į.2-ą (10 min. pilna pavara). Labai patiko vieš buč io architektū ra (modernus slidinė jimo vieš butis be Karpatų liaudies), ypač vidinis atriumas. Vieš butyje yra liftas, ant kurio paraš yta „Pagaminta Kijeve“. Juoka...


Ne už kenksmingą 2011 Sausio 16 Įvertinimas 6.0

Vieš butis yra maž daug 100-150 metrų atstumu nuo 1R slidininkų keltuvo. Slidinė tojams tikrai labai patogu, nors aš , kaip ankstesnis poilsiautojas, nespė jau nuvaž iuoti asfaltu tiesiai po vieš buč iu ir net nuo kalno))
Gyvenome 5 aukš te trivieč iame kambaryje su vaizdu į keltuvą . Vaka...


geras poilsis 2010 Vasario 01 Įvertinimas 6.0

Š į vieš butį pasirinkau dė l geros vietos. Vieš butis yra už.50 metrų nuo 1-ojo slidininkų keltuvo. Kokie patogumai - ryte sė dame ant 1 keltuvo - už lipame į virš ų , o tada galima nusileisti bet kokiu š laitu ir eiti į kitą kalną . Buvau su 2 dukromis ir nenorė j...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas