Viešbučio aprašymas Botany Beach 3*

„Botany Beach Hotel“ yra ramus ir modernus viešbutis, veikiantis nuo 2007 m. Viešbutį sudaro 8 patogiai įrengti vasarnamiai (38 asmenims) ir 6 standartiniai kambariai pastate (12 vietų), kuriuose bendras 50 vietų skaičius. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
20
Pn
21
Št
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
rugsėjis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kara-Oy kaimas (buvęs Dolinka), 8 km nuo Cholpon-Ata, šiaurinėje Issyk-Kul ežero pakrantėje.

Paplūdimys

nuosavas, auksinis smėlis; įrengti skėčiai ir gultai. Baras paplūdimyje. Skėčiai, gultai, paplūdimio rankšluosčiai – nemokamai. Kiekvieną šeštadienį vyksta diskoteka su gyva muzika. Didžiausias atstumas iki paplūdimio yra 150 m.

Paslaugos viešbutyje

2 estakados lovos Rytų Europos stiliaus
Kaljano baras ant perlinio ežero kranto
SPA salonas – viešbutis „Botany Beach“ padės patobulinti, atjauninti kūną ir numalšinti stresą po miesto šurmulio
Turkiškas hamamas, suomiška pirtis
Stalo tenisas
Saugi automobilių stovėjimo aikštelė
  • renovacijos metai

Numeriai

Standartinis kotedžas-vasarnamis – dviviečiai kambariai su veranda, vonios kambariu, dušu su karštu vandeniu, palydovine televizija, šaldytuvu, stalais ir kėdėmis.
VIP namelis 4 asmenims – atskiras kotedžas su svetaine ir miegamuoju. Odinės sofos ir foteliai, virtuvė su įmontuota buitine technika ir indais, televizorius su DVD grotuvu, elektrinis dušas, atskira žalia veja.

Kambariai valomi kasdien, patalynė keičiama kartą per savaitę, rankšluosčiai keičiami du kartus per savaitę, teikiamos kambarių tarnybos paslaugos.

Ekonominė klasė – dviviečiai kambariai, vonia, dušas su karštu vandeniu yra aukšte. Kambariai valomi kasdien, patalynė keičiama kartą per savaitę, rankšluosčiai keičiami kas 3 dienas, teikiamos kambarių tarnybos paslaugos.
Jurta – talpina didelę iki 8 žmonių grupę. Puiki proga pasijusti klajokliu, gyventi nacionaliniame kirgizų būste. Jurtoje yra tautinės antklodės (tosokai) ir pagalvės, kurios naudojamos miegui, šaldytuvas, televizorius su DVD grotuvu, stalas. Rytinėmis vandens procedūromis galėsite pasidaryti ežere (20m), vonia ir dušai yra pastate.

Kambariai valomi kasdien, patalynė keičiama kartą per savaitę, rankšluosčiai keičiami kas 3 dienas, teikiamos kambarių tarnybos paslaugos.

Svetainė

Botany Beach 3*
numeriai 5,5
paslauga 5,5
švara 5,5
maistas 6,5
infrastruktūra 5,5
Kainų grafikas
20
Pn
21
Št
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Botany Beach 3*
5.5 iš 10 0 | iš 9 viešbučių Cholpon-Ata

geras sovietinis lageris 2014 Rugpjūčio 06 Įvertinimas 4.0

ant modernaus vieš buč io netraukia. . . Kambariuose š lykš tus valymas! jie samdo gimnazistes iš tolimų kaimų už centą ir jos dirba kaip pagrobtos vokietė s – apie ploviklius ar valymo priemones neturi jokio supratimo. Viskas dė mė ta. teritorijoje, arč iau paplū dimio yra sausakimš ...


Gerai, bet galėjo būti geriau. 2009 Liepos 17 Įvertinimas 7.0

Š iame vieš butyje apsistojau su sū numi. Nuvykome ten, tikė damiesi paplaukioti baseine su ež ero vandeniu, kuris pradeda veikti 2009 m. pradž ioje, pasportuoti kū no rengybos centre ir pajodinė ti. Visa tai paž adė jo kelionių kompanija, per kurią pirkome bilietą . Atvykome į vieš b...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai