Viešbučio aprašymas 1835 White Palm Hotel 4*

„1835 White Palm Hotel“ yra prabangus keturių žvaigždučių viešbutis, įsikūręs Kanuose, netoli senojo uosto, vos už 800 metrų nuo garsiosios Croisette ir Palais des Festivals. Viešbutis yra idealus pasirinkimas įvairiems turistams, įskaitant laisvalaikio, verslo ir verslo klientus. Kaip ir visuose kituose „Sofitel“ tinklo viešbučių kompleksuose, šventinė atmosfera ir komfortas čia iškeliami į meno rangą. Svečiams apgyvendinti yra 149 patogūs kambariai ir liukso numeriai, dekoruoti tradiciniu Provanso arba jūriniu stiliumi. Iš daugelio kambarių atsiveria kvapą gniaužiantys Kanų įlankos, Vieux Port ir Croisette vaizdai. Viešbutyje yra du restoranai ir du barai, kurie yra ideali vieta atsipalaiduoti ir maloniems pokalbiams apie gurmaniškus prancūzų ir tarptautinės virtuvės patiekalus. Taigi, prancūziškos virtuvės gastronominiame restorane „Le Mediterranee“ svečiai gali grožėtis gražiausiais Kanų įlankos panoraminiais vaizdais, o tradiciniame restorane „Chez Panisse“ atrasti Provanso bistro žavesį.. Klientų žinioje yra įrengtos salės verslo seminarams ir banketams, kurių bendras plotas 700 kvadratinių metrų. m., verslo centras su interneto prieiga ir panoramine terasa su soliariumu bei lauko baseinu. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Kanuose, už 800 metrų nuo garsiosios Croisette ir Palais des Festivals bei 25 km nuo Nicos oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

Dengta ir atvira automobilių stovėjimo aikštelė.
Belaidžio interneto prieiga.
Užstato seifas (registratūroje).
Patogumai svečiams su negalia.
Registratūra, konsjeržas, cheminis valymas, lyginimas, porteris, batų blizginimas.
24 val. kambarių aptarnavimas (šalti patiekalai, karšti užkandžiai).
Visą parą veikiančios apsaugos, vaizdo stebėjimo ir priešgaisrinės saugos sistemos.

Numeriai

Viešbutyje yra 149 patogūs kambariai ir apartamentai. Žavingi interjerai dekoruoti tradiciniu stiliumi, būdingomis Provanso spalvomis arba jūrine tema. Maždaug 100 kambarių yra su itin moderniomis „My Beds“ lovomis, specialiai sukurtomis „Sofitel“ viešbučių tinklui, ir iš jų atsiveria vaizdas į įlanką, senąjį uostą ir Croisette. Kiekviename kambaryje yra vonios kambarys su plaukų džiovintuvu, veidrodžiu ir atskira dušo kabina, taip pat oro kondicionierius, seifas, mini baras, radijas, bevielis belaidis internetas, didelės spartos duomenų linija, RJ 11 lizdas ir gaisro gesinimo įranga.

Numeriuose

Vonios kambarys su plaukų džiovintuvu, veidrodžiu ir atskiru dušu, oro kondicionierius, seifas, mini baras, radijas, bevielis Wi-Fi internetas, didelės spartos duomenų linija, RJ 11 lizdas, gaisro gesinimo įranga.
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai