Viešbučio aprašymas 3.14 4*

Atrodytų, Kanuose viskas gali nustebinti, tačiau 3,14 viešbučio viešbutis pranoks visus net ir įmantriausio turisto lūkesčius. Viešbutis originalus tiek išvaizda (fasadas pagamintas Art Deco stiliumi), tiek interjeru: tai labai ypatingas pasaulis, kuriame susijungia 5 žemynai ir 5 elementai – vanduo, žemė, medis, ugnis ir oras. Kiekvieno kambario interjeras yra skirtas konkrečiai temai ir, priklausomai nuo vietos, atspindi Amerikos, Okeanijos, Afrikos, Europos ar Azijos kultūrų tendencijas. Fontanai, ryškios spalvos, etninė muzika, egzotiškų gėlių kvapai, skirtingų kultūrų ir tautų atmosferą kuriantys ekranai ant sienų, originalūs dizaino sprendimai – visa tai sukuria nuostabią užburiančią atmosferą.

Viešbutis turi savo smėlio paplūdimį, esantį mažiau nei 50 metrų nuo viešbučio ir kuriame yra viskas, ko reikia. Čia galite žaisti paplūdimio tinklinį, užsiimti bet kokia vandens sporto šaka (katamaranu, burlenčių sportu, vandens slidėmis ir kt.), išsinuomoti greitaeigį katerį ar jachtą. O baras-restoranas „3.14 LA PLAGE“ – puiki vieta pietums ar vakarienei su draugais vasarą. Restoranas dekoruotas rytietišku stiliumi, kuriame vyrauja turkio tonai ir puikiai dera su jūros žydrumu.

Ant viešbučio stogo įrengta poilsio ir poilsio zona. Apsuptas bambukų giraitės ir krioklių, lauko baseinas ir sūkurinė vonia yra čia pat, terasoje. Taip pat yra treniruoklių salė, masažo kambariai (rytietiško ir tradicinio masažo tipai), turkiškos ir garinės pirtys bei kitos sveikatingumo procedūros. Iš terasos baro atsiveria nuostabus vaizdas į Le Suquet senamiestį.

Viešbučio pasididžiavimas – restoranas MAHATMA: restorano dizainas, geriausio prancūzų dizainerio sukurti įvairialypiai švytintys stalai, Murano stiklo erdvūs indai, nuolat besikeičiančios spalvos ir apšvietimas, sodo terasa ir, žinoma, nepralenkiamas meistras. Šio pasididžiavimo nusipelno viešbučio šefas, 36 metus dirbęs geriausiuose Croisette restoranuose.

Jei planuojamas svarbus susitikimas ar šventė banketas, vestuvių šventė, viešbutis suteiks viską, ko jums reikia. 2 privačiuose salonuose su šviesiu, individualiai dekoruotu interjeru ir barais patogu rengti nedidelius susirinkimus, privačias vakarienes, skirtus 12 žmonių. Taip pat galite išeiti į susitikimus jaukioje viešbučio bibliotekoje.

Pirmame viešbučio aukšte įsikūręs butikas kviečia įsigyti mielų suvenyrų, derančių prie viešbučio dizaino, originalių darbų, papuošalų, rankinių ir daug daugiau. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

registratūra (visą parą), baras, svetainė (2 salonai), liftas, parduotuvės, skalbykla, restoranas, terasa, patogumai neįgaliesiems, salė, cheminis valymas, biblioteka / skaitykla, garažas (už papildomą mokestį), sodas

Numeriai

Viešbutis siūlo apgyvendinimą standartiniuose CLASSIQUE kambariuose, superior SUPERIEURE ir DELUXE kambariuose, taip pat SUITE, SUITE PRESTIGE ir SUITE DELUXE kambariuose.

Viešbučio kambariai yra 5 aukštuose, kurių kiekvienas simbolizuoja skirtingą žemyną.

Pirmas aukštas skirtas Amerikai. Jame vyrauja ryškios, atviros popmeno stiliaus spalvos, geriausiai perteikiančios Amerikos atmosferą. Kambariai yra apstatyti kaltine geležimi ir kvepia kedru bei sekvoja.

Antrasis aukštas reprezentuoja Afriką savo ryškiomis spalvomis, tarsi nužengusiomis iš rytietiškų šokėjų drabužių, maurų langų, kilimų, karoliukų pagalvėlių, varinių lempų ir nenusakomo muskato, cinamono ir damaskinių rožių kvapų.

Trečiojo aukšto kambariai leis pajusti lengvą vėjelį, pučiantį iš Okeanijos atolų, ir kokosų giraičių kvapą. Baldų forma, švelnūs šiltų spalvų audiniai, dekoratyvinių motyvų simbolika, šviesa sukuria tikro rojaus pojūtį.

„Europietiškas“ ketvirtas aukštas su ryškiomis raudonomis draperijomis leidžia pasinerti į socialinį XX amžiaus pradžios Paryžiaus gyvenimą su Monmartro kabaretu.

Penktame aukšte („Azija“) esantys kambariai alsuoja pačiulių ir jazminų kvapais, įkvėpti šimtamečių Japonijos tradicijų. Tamsaus medžio baldų geometrinės linijos, šviesūs, natūralūs audiniai ir raudono kiniško šilko spindesys sukuria magišką, neprilygstamą jausmą ir gilios ramybės pojūtį.

Visuose kambariuose: vonia, tualetas (kai kuriuose SUITE kambariuose - sūkurinė vonia). Vonios kambariuose yra plaukų džiovintuvas, telefonas, chalatai ir šlepetės.

Yra oro kondicionierius, šildymas, palydovinė ir kabelinė televizija, plokščiaekranis televizorius, DVD grotuvas, tiesioginis telefonas, interneto prieiga, mini baras, seifas.

Į kainą įskaičiuota patalynė, rankšluosčiai, valymas, patalynės ir rankšluosčių keitimas.

Numeriuose

vonia / dušas, oro kondicionierius, šildymas, patalynės keitimas, palydovinė televizija, telefonas, tualetas, sūkurinė vonia (kai kuriuose kambariuose), dvd grotuvas, internetas, kabelinė televizija, mini baras, rankšluosčiai (nemokami), seifas, televizorius, valymas ( nemokamai), plaukų džiovintuvas, chalatai
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai