Viešbučio aprašymas The Fairmont Monte Carlo 4*

„Fairmont Monte Carlo“ yra elegantiškas prabangus viešbutis Monako centre. Tai vienas didžiausių viešbučių Europoje, siūlantis 619 erdvių kambarių, 3 restoranus, 3 barus ir vieną kavinę, 18 konferencijų salių. Daugiapakopė moderni viešbučio architektūra puikiai dera prie pakrantės kraštovaizdžio, primenančio nedidelę jūros apsuptą salą. Pro viešbučio langus atsiveria unikalus vaizdas į Viduržemio jūrą ir Monako Kunigaikštystę. Stevie Wonder, Andre Agassi, Europos karališkųjų šeimų nariai ir daugelis kitų įžymybių ne kartą buvo apsistoję viešbutyje. // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Prasidėjus paplūdimio sezonui, „Fairmont Monte Carlo“ svečiai mėgaujasi nuostabaus privataus La Spiaggia paplūdimio, esančio šalia Larvotto miesto, paslaugomis.

Paslaugos viešbutyje

Išskirtinis viešbučio bruožas – prabangus šildomas baseinas ant stogo.
Sveikatingumo centre Willow Stream Spa & Fitness yra sporto salė su modernia Cybex įranga, sauna, turkiška pirtis, įvairios programos: tempimas, stepas, aerobika, joga. Grožio salonas siūlo platų masažų ir veido procedūrų pasirinkimą.

Numeriai

Fairmont Room (35 kv.m) - oro kondicionierius, seifas, 2 telefono linijos su balso paštu, modemas interneto prieigai, televizorius, mini baras, terasa. Iš kambarių atsiveria gražūs vaizdai į vidinį viešbučio sodą arba miestą.

Deluxe Garden View Room (45 kv.m) – oro kondicionierius, seifas, mini baras, 2 telefono linijos su balso paštu, modemas. Erdvi terasa su nuostabiu vaizdu į viešbučio vidinį sodą.

Deluxe Sea View Room (45 kv.m) – oro kondicionierius, seifas, mini baras, 2 telefono linijos su balso paštu, modemas. Erdvi terasa su nepakartojamu vaizdu į Viduržemio jūrą.

Riviere Suite (50 kv.m) - svetainė, vonios kambarys, 2 terasos. Svetainėje yra sofa, nedidelis staliukas, foteliai ir darbo stalas. 2 terasos su nepakartojamu vaizdu į jūrą. Kambariuose yra trys telefono linijos su balso paštu, modemas internetui, faksas, televizorius, oro kondicionierius, radijo CD grotuvas, mini baras ir seifas.

Commodore Suite (80 kv.m) - svetainė, miegamasis, vonios kambarys, svečių tualetas ir 2 terasos. Svetainėje yra sofa, staliukas, foteliai ir darbo stalas. 2 terasos su vaizdu į Viduržemio jūrą. Kiekvienoje terasoje pusryčiams yra stalas ir kėdės. Kambariuose yra televizorius, 3 telefono linijos su balso paštu, modemas prisijungimui prie interneto, faksas, oro kondicionierius, radijas-CD grotuvas, mini baras, seifas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai