Viešbučio aprašymas Уединение 2*

Tradicinis Karpatų dvaras, esantis 970 metrų virš jūros lygio aukštyje. // Atnaujinta 30 liepos 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Pavasarį ir vasarą – kelionė į Hoverlą, Černogorą ir kitas viršukalnes, lipant visureigiais, keturračiais ir žirgais į pačias neįveikiamas šalia esančių kalnų aukštumas.
Žiemą tai pasivažinėjimas rogutėmis, lygumų slidinėjimas, kopimas sniego motociklais į gryną sniegą, kur dar nė žmogaus koja nėra įkėlęs, pasivažinėjimas rogėmis ir jodinėjimas.
SPA baseinas, masažas, soliariumas, mineraliniai vandenys, čiuožykla.

Numeriai

Kotedže (340 m2), kuris skirtas maksimaliam skaičiui (8 žmonės), pirmame aukšte yra: erdvi moderni virtuvė, svetainė-valgomasis su židiniu, vonios kambariai. Antrame aukšte yra 4 miegamieji su atskirais vonios kambariais. Kiekvienas kambarys yra dekoruotas unikaliu stiliumi. Trečiame aukšte yra 12 pėdų rusiško biliardo kambarys, kuriame galėsite patobulinti savo įgūdžius. Taip pat patogūs stalai, kuriuose galėsite žaisti visus stalo žaidimus. Jei norite pusryčiauti, pietauti ar vakarieniauti lauke, kalnų apsuptyje, tuomet jūsų paslaugoms yra terasa (100 m2) su kepsnine.

Adresas

Flueraso traktas
Su. Pievos
Rachivo sritis
Užkarpatės regionas

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Uedinenie 2*
10.0 iš 10 0 | iš 19 viešbučių Rachova

Tai gali būti!!! 2011 Kovo 13 Įvertinimas 10.0

Su ž mona ketinome važ iuoti į Karpatus – laukia savaitė atostogų , tad pirmyn į kalnus! Be to, jie jau buvo Karpatuose,
bet š į kartą nusprendė me važ iuoti marš rutu Kijevas-Ivanas-Frankovskas-Jaremč a-Rachovas-Chustas-Už gorodas. Č iupkite slides ir pirmyn!
Pirmą naktį...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai