Viešbučio aprašymas Noah's Ark Hotel 3*

Nojaus arka yra Azerbaidžano Respublikos sostinėje, senojo istorinio Baku miesto – „Icheri Sheher“, įtraukto į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą, širdyje. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Seniausioje Baku miesto dalyje - Icherisheher (senamiestyje), 100-120 metrų nuo to paties pavadinimo metro stoties.

Paslaugos viešbutyje

Restoranas 5-ame viešbučio aukšte, Wi-Fi internetas 8 Mb/s ir IT palaikymas 24 val., bankomatas (ATM 24/7), kuris priima Visa ir Visa electron korteles, galimybė atsiskaityti internetu, kreditinėmis kortelėmis (Visa , Visa electron, Mastercard, Maestro kortelė), banko pavedimu ir grynaisiais, nemokami karšti ir šalti gaivieji gėrimai, dviratis, kurjerių tarnyba, naudojimasis biuro technika, įvairios ekskursijos, 24 val. apsaugos sistema.

Numeriai

Standartiniai kambariai ir butas 120 kv.m. 5 asmenims.

Numeriuose

Visose patalpose įrengtos atskiros vėdinimo ir šildymo sistemos. Kiekviename kambaryje yra elektroninis seifas, mini šaldytuvas, kabelinė televizija (99 kanalai), telefonas su tarptautiniu ryšiu, lygintuvas, lyginimo lenta ir elektrinis virdulys. Kiekvieną dieną svečiams kambaryje yra mineralinio vandens ir arbatos maišelių.
Visuose vonios kambariuose yra antibakterinis skystas muilas ir šampūnas, specialus didinamasis veidrodis, įprastas nešiojamas plaukų džiovintuvas, telefonas, kūno, veido ir kojų rankšluosčiai, higieninis dušas ir visi reikalingi vonios reikmenys. „Viskas įskaičiuota“ į vonios priedus taip pat įeina: chalatas, dantų šepetėlis ir pasta, skutimosi rinkinys, vonios kepuraitė, šukos, vatos tamponai, rankų ir kūno kremai.

Adresas

Senamiestis – Iljaus Efendijevo gatvė – Baku AZ1095 – Azerbaidžano Respublika

Telefono numeriai

(994 12) 437 38 86
(994 12) 497 09 82

Еl. paštas

hotel@noahsark-hotel.com
numeriai 10
paslauga 10
švara 9
maistas 9
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Noah's Ark Hotel 3*
8.0 iš 10 0 | iš 149 viešbučių Baku

Ar gali Baku 2010 Sausio 16 Įvertinimas 8.0

Baku lankiausi 2010 m. ž iemą . Skridau pirmą kartą , vos dviem dienoms iš Sankt Peterburgo tranzitu per Maskvą . Lė ktuvo bilietas kainavo 1.500 rublių . (tiesiogiai bū tų daug brangiau). Jau lė ktuve iš Maskvos supratau, kad ž monė s labai svetingi: š alia atsisė do mergina, pr...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai