Crowne Plaza Moscow World Trade Centre 5*

Viešbučio aprašymas Crowne Plaza Moscow World Trade Centre 5*

Pasaulio prekybos centras „Crowne Plaza Moscow“ yra Pasaulio prekybos centro, kuris vadinamas miestu mieste ir kuriame yra viskas darbui ir laisvalaikiui, dalis. Šalia viešbučio yra senas parkas – dalis išlikusių XVII – XIX a. - su teniso kortais ir vandens parku.
„Crowne Plaza Moscow World Trade Center“ viešbutis yra patogioje vietoje, netoli Rusijos Federacijos vyriausybės pastato, Maskvos miesto verslo centro ir parodų komplekso „Expocentre“. Iš viešbučio pėsčiomis nueisite iki istorinio Maskvos centro. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

24 val. kambarių aptarnavimas, automobilių stovėjimo aikštelė, seifas registratūroje, verslo centras, konferencijų salė, valiutos keitykla, bankomatas, restoranai, barai, kavinės, kazino, biliardas, naktinis klubas, kinas, foto paslaugos, kirpykla, sporto salė, baseinas, soliariumas , sauna, sūkurinė vonia, masažas, turkiška pirtis, suomiška pirtis, fitobaras, skalbykla, cheminis valymas, parduotuvės, vaistinė, pirmosios pagalbos punktas, oro ir geležinkelio bilietai, taksi, bagažo saugykla, paštas, telegrafas.

Numeriai

Viešbutyje yra 575 modernūs, elegantiški kambariai, įskaitant 19 liukso numerių. Yra kambariai nerūkantiems ir kambariai žmonėms su negalia. 2007 metais visi viešbučio kambariai ir svečių zonos buvo visiškai atnaujinti pagal aukščiausius Crowne Plaza prekės ženklo standartus, naudojant aukštos kokybės aplinkai nekenksmingas, nedegias ir netoksiškas apdailos medžiagas. Viešbutyje įdiegtos naujausios priešgaisrinės saugos ir gyvybės apsaugos sistemos, kurios kelia griežtus reikalavimus gyvų svečių saugai ir gyvybės palaikymui.

Numeriuose

palydovinis telefonas, vonios telefonas, balso paštas, palydovinė ir kabelinė televizija, modemo lizdas, interneto prieiga per viešbučio interneto tiekėją, reguliuojama šildymo ir vėdinimo sistema, rašomasis stalas su lempa, mini baras, radijo žadintuvas, plaukų džiovintuvas ir veidrodinis makiažas vonioje , chalatas ir šlepetės, elektroninė užrakto sistema, priešgaisrinė signalizacija, pagalbos iškvietimo sistema. Kiekviename kambaryje yra individualus seifas, kelnių presas.
numeriai 9
paslauga 10
švara 8
maistas 10
infrastruktūra 7
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Crowne Plaza Moscow World Trade Centre 5*
10.0 iš 10 0 | iš 120 viešbučių Maskva

Geras viešbutis. man tai patinka 2015 Gegužės 13 Įvertinimas 10.0

Apsistojome jau tris kartus š iame vieš butyje, š alia Expocentre, 10 min. , netoli miesto iki biuro patogiai. Greitas aptarnavimas valant ir registratū roje, ač iū ! Taksi atvyksta labai greitai. Jokių nusiskundimų , raktus davė iš kart atvykus. Forumų metu autobusas kursuoja nemokamai, verslo susitikim...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai