Viešbučio aprašymas La Bastide de Saint Tropez 4*

Viešbutis įsikūręs Cote d'Azur pakrantėje, ant Šv. Anos kalvos. Viešbutis buvo pastatytas 1987 m., tarp Saint-Tropez ir paplūdimių, viename prestižiškiausių kurorto rajonų, pietų Prancūzijos kaimo namų architektūros dvasia. Kompleksą sudaro elegantiškas pagrindinis pastatas (240 kv. m) ir individualūs namai (po 60 kv. m) po raudonų čerpių stogu, išsidėstę aplink Holivudo stiliaus kaskadinį baseiną. Dviejų aukštų pastatus supa gražus išpuoselėtas parkas (2400 kv. m) su kvepiančiais atogrąžų augalais ir vaizdingomis kalvomis. Paplitusios palmės, vešli augmenija, ryškios gėlių spalvos puikiai puošia erdvias terasas su pinti baldais, platformą aplink baseiną ir nuostabų žiemos sodą, žavintį svečius nepaprastu pasakiškojo Provanso žavesiu. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

įsikūręs Cote d'Azur, ant St. Anne kalvos, netoli Sen Tropezo centro, 61 km nuo Tulono, 100 km (1,5 val.) kelio automobiliu nuo Nicos oro uosto. Viešbutis buvo pastatytas 1987 m., tarp Saint-Tropez ir paplūdimių, viename prestižiškiausių kurorto rajonų.

Paslaugos viešbutyje

- konferencijų salė;
- automobilių stovėjimo aikštelė/garažas;
- parkas;
- lauko dviejų lygių baseinas su apatinio lygio šildymu, skėčiais ir gultais;
- masažas;
- bevielio interneto prieiga (wi-fi), jachta (22 metrai).
  • renovacijos metai

Numeriai

26 kambariai, iš jų 16 apartamentų.

10 Standartinis kambarys: Viduržemio jūros regiono stiliaus interjeras: medaus ir žydros spalvos užuolaidos, lovatiesės ir kilimai, elegantiškos lovos su plonais susuktais galvūgaliais, vaizdingos plokštės ir gėlių kompozicijos. Karaliaus dydžio lova.
8 Mažasis liukso numeris: numerį sudaro miegamasis (queen size lova arba dvi viengulės lovos) ir šalia jo esanti svetainė. Elegantiški baldai, pritūpę stalai raižytomis kojomis, inkrustuotos komodos, lovos su baldakimu, rankų darbo kilimai – viskas čia yra palanki prabangiam poilsiui.
3 Liukso numeris: pastelinės, šviesiai mėlynos sienos ir kilimai, gėlių raštai užuolaidų ir lovatiesių, paveikslai, siuvinėtos dekoratyvinės pagalvės, išskirtinės gėlių kompozicijos, elegantiški šviestuvai ir elegantiški baldai sukuria tikros aristokratijos atmosferą. Miegamasis (king size lova) atskirtas nuo svetainės.
5 Butas: interjeras pagamintas iš prabangių terakotos, aukso, smėlio ir koralų tonų. Šilkinės dekoratyvinės pagalvės ir užuolaidos, rankų darbo kilimai, antikvariniai inkrustuoti baldai, brangi patalynė, gėlių kompozicijos prašmatniose vazose. Iš šiuolaikiškų interjero detalių išsiskiria elegantiški stalai su stikliniais stalviršiais ir grakščiais šviestuvais. Daugumoje kambarių miegamasis (king size lova) yra atskirtas nuo svetainės.

Numeriuose

terasa, sodas, oro kondicionierius, televizorius, telefonas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, chalatas, vonios kambarys. Liukso numeriuose yra sūkurinės vonios.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai