Viešbučio aprašymas La Villa Belrose 4*

„Villa Belrose“ bendras plotas yra 7 hektarai. Tai didžiulė pušų giraitė su kvapniomis Provanso žolelėmis ir gėlėmis. Čia buvo dedamos visos pastangos, kad būtų išsaugota privačios Provanso vilos atmosfera, nes 1997 m. šis pastatas iš Holivudo garsenybei priklausančio dvaro buvo paverstas prabangiu viešbučiu.
Skoningai dekoruota Villa Belrose su terasomis yra visiškai priešais jūrą ir saulę. Atvykę čia iš karto pasinersite į jaukią išskirtinės vilos pietų Prancūzijoje atmosferą. Viešbučio aukštai įrengti terasomis ant kalvos šlaito. Iš visų kambarių atsiveria nuostabūs San Tropezo įlankos ir uosto vaizdai. Kiekvienas kambarys yra unikalus savaip. Interjeras dekoruotas Provanso stiliumi.
Viešbutis dirba nuo kovo iki spalio. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

penkios minutės nuo Sen Tropezo miesto centro, 100 kilometrų nuo tarptautinio Nicos oro uosto. Viešbutis siūlo pervežimą limuzinu ir patogius taksi. Taip pat galimi pervežimai sraigtasparniu. Skrydis trunka apie 18 minučių. Iš Nicos oro uosto sraigtasparnis skrenda į Saint-Tropez, iš kurio per 10 minučių automobiliu nugabensite į viešbutį.

Paslaugos viešbutyje

restoranas ir barai, kambarių aptarnavimas – 24 val., lauko baseinas su šildomu jūros vandeniu, treniruoklių salė, treniruoklių salė, soliariumo terasa su baru, grožio salonas „La Prairie“, kirpykla, konsjeržo paslaugos (automobilių, jachtų, lėktuvų, malūnsparnių ir kt. nuoma) , auklių paslaugos, saugoma požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, konferencijų salės, 15 kilometrų nuo viešbučio – golfo klubas.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 38 kambariai.

Numeriuose

oro kondicionierius, šildymas, televizorius, 3 telefonai, faksas, mini baras, vonios kambariai iškloti itališku marmuru (atskiras tualetas, vonia), terasa 30 kv.m.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai