Viešbučio aprašymas Эвкалиптовая роща 2*

2001 m. rekonstruotas pensionas yra vaizdingame kampelyje ant jūros kranto, 20 km į rytus nuo Sukhumo. Nuostabus mikroklimatas – gydomųjų eukaliptų giraičių ir jūros oro derinys – padeda pagerinti organizmą, sustiprinti imuninę sistemą ir išvengti kvėpavimo takų ligų dėl natūralaus įkvėpimo. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

valgykla, restoranas, parduotuvė, tinklinio aikštelė, masažas. Smėlio ir akmenukų paplūdimyje: gultai, skėčiai, pramoginiai laivai.
  • renovacijos metai

Numeriai

gyvenamąjį kompleksą sudaro 25 dviejų aukštų kotedžai, išsidėstę dviem linijomis palei pakrantę, 30 metrų nuo jūros. Visi kambariai yra dviejų ir trijų kambarių apartamentai, skirti šeimoms nuo 2 iki 6 asmenų.

Numeriuose

1-2 miegamieji kambariai, svetainė su minkštais baldais, virtuvė-valgomasis (indai, buitinė technika, baldai, kriauklė, be viryklės), balkonas, vonia, televizorius, šaldytuvas.
numeriai 5
paslauga 5
švara 4,5
maistas 4,5
infrastruktūra 5,5
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Evkaliptovaia roshcha 2*
4.5 iš 10 0 | iš 9 viešbučių Sukhumi

gaila 2014 Rugpjūčio 10 Įvertinimas 1.0

Abchazija – nuostabi gamta ir kultū ros paminklai! Abchazija – prarastas ir apleistas pasaulis! Slegiantys, slegiantys apleistų namų ir iš tisų gatvių į spū dž iai! Jie gyvena pagal taisykles, nė ra taisyklių , tik stipriojo teisė , krikš tatė vi!
Vadinamasis poilsis pensionate Eucalyptus...


Abchazija – prarastas rojus. 2009 Rugsėjo 14 Įvertinimas 8.0

Mes su draugais mė gstame keliauti. Š į kartą atsidū rė me Eucalyptus Grove pensione, pradė kime nuo to, kad miestas toli, bet viskas tvarkoje. mus pasitiko labai gerai, nors į vietą atvykome vė lai vakare!! ! personalas labai malonus ir paslaugus. Ką galite pasakyti apie teritoriją ? Aplink yra tik...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai