Viešbučio aprašymas Vogue Hotel 4*

Viešbutis „Vogue“ yra tarp Antibų ir Juan-les-Pins miestų, už 25 metrų nuo Viduržemio jūros pakrantės. Viešbutis buvo pastatytas graikų-romėnų stiliumi ir yra ramus prieglobstis, atokiau nuo didžiųjų miestų šurmulio. Jis skirtas išrankiausiems klientams, vertinantiems eleganciją, rafinuotumą ir ramybę. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

baras, lauko baseinas, automobilių stovėjimo aikštelė ir pervežimas į oro uostą. Viešbutis turi privatų priėjimą prie paplūdimio, kuriame svečiai gali mėgautis saulės voniomis ir vandens sportu. Gurmanus nudžiugins restorano „Le Lys D'Or“ virtuvės patiekalai, kurių patiekalai patiekiami ne tik valgomajame ir atviroje panoraminėje terasoje, bet ir privačiame paplūdimyje bei prie smaragdinio jūros vandens. baseinas.

Numeriai

Svečiams pritaikyta 18 patogių vienviečių ir dviviečių kambarių, tarp jų puikūs apartamentai. Kiekvienas kambarys yra skoningai dekoruotas ir aprūpintas moderniais patogumais, kad atitiktų XXI amžiaus keliautojų poreikius. Iš kai kurių numerių atsiveria gražūs jūros arba sodo vaizdai.

Numeriuose

Vonios kambarys su vonia arba dušu, kabelinė televizija, tiesioginis telefonas, oro kondicionierius, šildymas, seifas, mini baras, plaukų džiovintuvas, terasa, interneto prieiga, rašomasis stalas, lyginimo įranga ir vaikiškos lovelės, kambarių aptarnavimas.

Svetainė

Vogue Hotel 4*
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai