Sheraton Sopot, Conference Center & Spa 5*

Viešbučio aprašymas Sheraton Sopot, Conference Center & Spa 5*

Viešbutis įsikūręs nuostabiame Sopoto paplūdimyje. Kiekviename stilingai dekoruotame kambaryje yra modernūs patogumai, įskaitant oro kondicionierius ir plokščiaekranius televizorius. Pradėkite dieną sveikais pusryčiais prieš išvykdami tyrinėti Sopoto. Vos už kelių žingsnių yra pagrindinė Monte Cassino promenada, kurioje gausu parduotuvių, barų ir kavinių.

Taip pat rekomenduojame apsilankyti Trimiesčio kraštovaizdžio parke arba tiesiog pasivaikščioti ilgais smėlėtais Gdansko įlankos paplūdimiais ir mėgautis nepakartojama jų atmosfera. Po ekskursijų dienos gurkšnokite kokteilį ir stebėkite saulėlydį poilsio baro vasaros terasoje. Restorane „Wave“ galėsite paragauti puikios tarptautinės ir lenkiškos virtuvės patiekalų.

Dėmesingas ir profesionalus visą parą budintis personalas dės visas pastangas, kad jūsų viešnagė viešbutyje būtų kuo malonesnė ir atpalaiduojanti. Mėgaukitės daugybe patogumų ir lepinančių procedūrų, kurias siūlo gražus „Sheraton“ SPA centras. Atsipalaiduokite saunoje, o vėliau atsivėsinkite baseine. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras, visą parą dirbanti registratūra, terasa, kambariai nerūkantiems, kambariai/paslaugos neįgaliesiems, liftas, seifas, bagažo saugykla, parduotuvės viešbutyje, oro kondicionierius, sauna, treniruoklių centras, SPA ir sveikatingumo centras, masažas , vaikų žaidimų aikštelė, sūkurinė vonia, biblioteka, dviračių sportas, turkiška / garinė pirtis, hamamas / rytietiška pirtis, uždaras baseinas, kambarių aptarnavimas, konferencijų salė / pokylių salė, verslo centras, auklės / vaikų priežiūros paslaugos, skalbykla, lyginimo paslaugos, dviračių nuoma.

Numeriai

189 kambariai.

Numeriuose

oro kondicionierius, arbatos/kavos virimo aparatas, mini baras, hipoalerginė patalynė (pagal pageidavimą), papildomi rankšluosčiai ir patalynė bei pažadinimo paslauga (pagal pageidavimą), palydovinė televizija (aukščiausios kokybės televizijos kanalai ir mokami filmai), kelių linijų telefonas, aukštos kokybės greitas (laidinis) internetas (už papildomą mokestį) ir bevielis internetas (už papildomą mokestį), vanduo buteliuose nemokamai, rašomasis stalas ir ergonomiška kėdė, atskiros vonios ir dušai, telefonas ir svarstyklės, vakarinis namų tvarkymas ir masažas kambaryje, sulankstoma lova (pagal pageidavimą) ).
Kainų grafikas
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai