Viešbučio aprašymas Le Royal Meridien Chennai 5*

„Le Royal Meridien Chennai“ yra šalia Chennai prekybos centro, mėgstamos parodų ir kongresų vietos. Trijų aukštų sniego baltumo pastatas buvo pastatytas 2000 m. Viešbutyje yra puikus atriumo vestibiulis su blizgančiu kupolu ir mozaikinėmis grindimis. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Kambarių aptarnavimas visą parą, valiutos keitykla, pervežimas į ir iš oro uosto, automobilių nuoma, parduotuvių galerija, automobilių stovėjimo aikštelė, floristas, kelionių informacijos punktas, kirpykla, skalbykla, medicinos paslaugos.
  • renovacijos metai

Numeriai

Svečiams siūloma 240 patogių elegantiško dizaino kambarių su modernia technine įranga. Be to, viešbutyje yra karališkasis klubas, kuriame svečiams suteikiamos papildomos privilegijos: pusryčiai, arbata, kava ir gėrimai visą dieną, vakariniai kokteiliai klubo poilsio kambaryje, pervežimas į oro uostą, liokajaus paslaugos, naudojimasis susirinkimų salėmis ir kitos paslaugos. klubo zona.

Numeriuose

Internetas, oro kondicionierius, palydovinius ir kabelinius kanalus rodantis televizorius, IDD telefonas, mini baras, arbatos/kavos ruošimo rinkinys, VCR arba DVD grotuvas, elektroninis seifas.
Kainų grafikas
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai