Viešbučio aprašymas The Taj Mahal Palace & Tower 5*

Tadžmahalo rūmai ir bokštas, pastatyti 1903 m., yra istorinis paminklas ir įsimintinas Mumbajaus miesto panorama. Iš viešbučio atsiveria panoraminiai Arabijos jūros ir Indijos vartų vaizdai. Jo įspūdingas architektūrinis dizainas yra unikalus Florencijos, maurų ir Rytų stilių sintezė ir yra tikrai karališka prabanga. Nuostabios skliautinės lubos, onikso kolonos, grakščios arkos, rankomis austi šilko kilimai, krištolo sietynai ir neįkainojama meno kolekcija sukuria unikalią praėjusios eros aurą. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs ant kranto, 32 km nuo tarptautinio oro uosto ir 7 km nuo geležinkelio stoties.

Paslaugos viešbutyje

Atgaivinančių procedūrų kompleksas, apimantis įvairių tipų masažus, kaukes, šveitimus ir kūno įvyniojimus iš natūralių ingredientų.
Jogos studija. Grožio salonas.
Lauko baseinas. Sporto salė, sauna, garinė pirtis.
Jūros kruizai prabangia jachta.
Šalia viešbučio: tenisas, golfas, biliardas, badmintonas, skvošas ir stalo tenisas, naktinis klubas „Insomnia“.
  • renovacijos metai

Numeriai

Rafinuotus pagrindinio korpuso kambarių interjerus puošia paveikslai ir antikvariniai daiktai. Naujajame 1973 m. pastatytame Tadžmahalo bokšto sparne siūlomi patogūs kambariai, kuriuose elegantiškame dizaine harmoningai dera europietiški ir indiški akcentai. Visuose viešbučio kambariuose yra modernios techninės priemonės.
Viešbutyje yra 565 įvairių kategorijų kambariai, įskaitant 46 apartamentų kategorijas: Superior Room, Deluxe Room, Luxury Grande Room, Taj Club Room, Junior Suite, Executive Suite, Luxury Suite, Grand Luxury Suite, Presidential Suite ir Rajput Suite.

Numeriuose

bevielis internetas, televizorius su palydovine televizija, IDD telefonas, mini baras, seifas, arbatos/kavos ruošimo rinkinys, plaukų džiovintuvas.
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai