Viešbučio aprašymas Palatia Caeli Luxury Villas 5*

Kompleksas yra nuostabiame Kypseli smėlio paplūdimyje, Zakinto šiaurės rytuose. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

15 km iki oro uosto, 12 km nuo Chora miestelio, 500 m - autobusų stotelė ir taksi stotelė, 500 m iki kaimo.

Paslaugos viešbutyje

plaukiojimo baseinas,
automobilių stovėjimo aikštelė,
virėjo paslaugos,
kirpyklos paslaugos,
masažuotojo paslaugos,
kosmetologo paslaugos.

Numeriai

Vilų kompleksą sudaro trys pirmos klasės vilos, kurių kiekviena turi savo individualų stilių ir dekorą. Trys vilos: Vila "GAIA" (Žemė), Vila "THALASSA" (Jūra), Vila "URANUS" (Dangus) yra nuostabiame sode, pačiame jūros pakrantėje.

Numeriuose

Visos vilos yra dviejų aukštų: vilose "GAIA" (Žemė) ir "THALASSA" (jūra) gali gyventi iki 6 žmonių (kiekvienos vilos plotas 200 kv.m.), viloje "URANUS" (Dangus) iki 5 žmonių (vilos plotas 165 kv.m.). m.) Vila "GAIA" (Žemė) dekoruota pastelinėmis natūraliomis spalvomis su raudona spalva. Pirmame aukšte yra erdvi svetainė, pilnai įrengta virtuvė ir valgomojo zona. Skalbimo mašina yra kambaryje po laiptais. Antrame aukšte yra trys miegamieji su vaizdu į jūrą. Visuose miegamuosiuose yra didelės dvigulės lovos. Pagrindiniame miegamajame yra atskiras vonios kambarys, spinta, televizorius, balkonas, antrame miegamajame televizorius, spinta, balkonas, trečiame miegamajame tik lova, spinta.
Vila „THALASSA“ (jūra) dekoruota jūros spalvomis – mėlyna ir balta. Pirmame aukšte yra svetainė, valgomasis ir virtuvė, vienas iš trijų miegamųjų su dvigule lova, televizoriumi ir drabužine, kambarys su skalbimo mašina, lygintuvu ir tualetu. Iš vilos verandos atsiveria vaizdas į veją ir jūrą. Antrame aukšte yra du miegamieji su dvigule lova. Pagrindiniame miegamajame yra dušo kambarys, spintos, televizorius ir balkonas su vaizdu į jūrą. Antrame miegamajame yra spintos, televizorius ir balkonas su vaizdu į jūrą.
Vila „URANUS“ (Dangus) dekoruota pastelinėmis dangaus spalvomis. Pirmame aukšte yra erdvi svetainė, įrengta virtuvė ir valgomasis. Netoliese yra vonios kambarys ir skalbimo mašina. Priešais vilą yra baldais apstatyta veranda. Antrame aukšte yra du miegamieji kambariai. Pagrindiniame miegamajame yra atskiras vonios kambarys su dušu, televizorius, balkonas su vaizdu į jūrą. Antrame miegamajame yra sofa-lova, televizorius ir drabužių spinta.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai