Viešbučio aprašymas Водный Мир 2*

Mini viešbutis "Water World" yra apartamentai, pastatyti 2008 m. ir yra Belgorodo-Dnestrovskio mieste. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Kainų grafikas
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

10 minučių iki geležinkelio ir autobusų stočių. Per 15 minučių nueisite iki senovinio Tiros miesto griuvėsių ir Akermano tvirtovės.

Paslaugos viešbutyje

Restoranas pagamintas medžioklės stiliumi. Interjero dizainas traukia ramiomis spalvomis. Projektuojant naudotos tik natūralios medžiagos – akmuo, įvairios medienos rūšys, daug rankų darbo elementų. Erdvi salė su šou - kepsnine. Vieta poilsiui ir kepsninės.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • renovacijos metai

Pramogos ir sportas

  • sauna/vonia/hamamas

Numeriai

9 liukso klasės kambariai su autonominiu elektros, šilumos ir vandens tiekimu.

Numeriuose

Mažasis liukso numeris: dvigulė lova, televizorius su įstriža 32, mini baras, oro kondicionierius, šaldytuvas, didelė spinta, tualetinis staliukas, mažas staliukas ir dvi kėdės, vonios kambarys, dušas, karštas vanduo visą laiką. Kilimai. Asmeninės higienos priemonės.
Standartinis: dvigulė lova, televizorius su įstrižainiu 21, mini baras, oro kondicionierius, vonia, dušas, stalas ir dvi kėdės, karštas vanduo visą laiką. Medinė pakaba. Asmeninės higienos priemonės.
Standartinis dvivietis: dvi viengulės lovos, televizorius su 21 įstrižainiu, mini baras, oro kondicionierius, vonios kambarys, dušas, stalas ir dvi kėdės, nuolat karštas vanduo. Medinė pakaba. Asmeninės higienos priemonės.

Adresas

Odesos sritis, Belgorodas-Dnestrovskis, g. Majakovskio g. 15, 2 aukštas.
Kainų grafikas
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas