Viešbučio aprašymas Калипсо 3*

Patogus viešbutis „Calypso“ įsikūręs kurortiniame Santa Barbaros kaimelyje netoli Aluštos ant jūros kranto. Sukurta šeimos atostogoms. Viršutiniame aukšte yra atvira terasa - soliariumas poilsiui ir saulės vonioms (įrengti gultai, stalai su skėčiais, dušai). // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Privataus paplūdimio nėra.
30 metrų iki viešojo paplūdimio.

Paslaugos viešbutyje

Yra vaikų žaidimų kambarys, kuriame galėsite leisti savo vaikams žaisti su žaislais arenoje arba žiūrėti mėgstamus animacinius filmus. Viešbučio sienos ir koridoriai ištapyti pagal vaikiškus animacinius filmukus.
Viešbutyje yra kabelinė televizija (20 kanalų). Galimos atskiros virtuvės apartamentuose arba virtuvėlės mažuosiuose liukso numeriuose leidžia bet kuriuo metu gaminti mėgstamiausius kūdikio patiekalus.
Viršutiniame viešbučio aukšte yra atvira terasa – poilsiui skirtas soliariumas.

Numeriai

Jaukūs įvairių kategorijų kambariai. Prabangiuose kambariuose yra virtuvės. Kambarių duryse yra elektroninės spynos, kiekviename kambaryje – individualūs seifai. Vandentiekis kambariuose – su privaloma vandens filtravimu.

Numeriuose

viešbučio registratūroje taip pat yra seifas. Kiekviename kambaryje yra televizorius, šaldytuvas, oro kondicionierius. Liukso numeryje virtuvėje yra virtuviniai stalai ir spintelės, įmontuojamos Ariston elektrinės viryklės, įmontuojamos virtuvės kriauklės, mikrobangų krosnelės, šaldytuvai, elektriniai gartraukiai, virtuvės reikmenys (puodai, keptuvės) ir reikalingi serviravimo indai. Be to, yra galimybė užsisakyti gaminių – jie bus pristatyti Jums tiesiai į Jūsų kambarį.

Adresas

Alušta, Utes kaimas (Santa Barbara), g. Princesė Gagarina, 25/218
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 8
infrastruktūra 7
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Kalipso 3*
9.0 iš 10 0 | iš 43 viešbučių Skardis

Calypso Mini-Hotel (iš viso 11 kambarių ) yra Elling miestelyje (taip vadinami mini vieš buč iai, kurių yra daugiau nei 100). Vieš buč iai greta vienas kito, iš sidė stę trimis eilė mis dviejose gatvė se, iš virš utinių linijų į paplū dimį yra tik keli iš ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai