Viešbučio aprašymas Викинг 3*

Viking yra naujas modernus viešbutis, patogiai įsikūręs istoriniame Vyborgo centre. Visos pagrindinės Vyborgo lankytinos vietos yra visai šalia viešbučio. Vos 5-7 minutės pėsčiomis, ir atsidursite pačioje miesto širdyje – prie Vyborgo pilies. Netoli viešbučio yra geležinkelio ir autobusų stotis. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Internetas, faksas, kopijavimo aparatas, perdavimo organizavimas (tiek Rusijoje, tiek Suomijoje). Medicinos ir odontologijos centras, pramogų centras, restoranas.

Numeriai

„Viking“ viešbutyje dera klasikinis interjeras su modernia apdaila. Viešbutyje yra 43 kambariai, kuriuose yra 86 lovos. Į kambarių skaičių įeina: standartiniai dviviečiai kambariai, antros kategorijos kambariai (nerūkantiems), aukščiausios klasės dviviečiai kambariai, įvairių kategorijų VIP kambariai, tokie kaip VIP „Vestuvės“ (vestuvių mėnesiams) ir VIP „bokštas“, pro kurių stogo langus matosi Vyborgo miesto vaizdai.

Standartiniuose kambariuose yra televizorius, telefonas, dušas, plaukų džiovintuvas. VIP kambariuose yra televizorius, baras-šaldytuvas, telefonas, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas. Kai kuriuose kambariuose yra oro kondicionieriai ir sūkurinės vonios. 4-ame viešbučio aukšte įrengtuose kambariuose yra stoglangiai ir nuožulnios lubos. Viešbučio kambarius puošia autoriniai Vyborgo miesto menininkų darbai arba garsių paveikslų reprodukcijos. Visuose kambariuose yra interneto prieiga, kabelinė televizija ir patogi darbo erdvė.

Svetainė

Викинг 3*
numeriai 7
paslauga 4,5
švara 6,5
maistas 2,5
infrastruktūra 2,5
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Viking 3*
5.0 iš 10 0 | iš 5 viešbučių Vyborgas

daugiau neisime! 2012 Kovo 11 Įvertinimas 2.0

Registratū ros darbuotoja Katya nemoka bendrauti su klientais, nemoka sprę sti problemų , yra nekompetentinga daugeliu dalykų . Ir visa tai buvo atidaryta tik iš kilus problemai – iš jungus š altą ir karš tą vandenį . Į siregistravę į vieš butį darbuotojai pasakė , kad atsir...


medaus savaitgalis 2010 Spalio 24 Įvertinimas 8.0

Vieš butis labai geras. Kambariai š varū s, dė l aptarnavimo skundų nė ra)) Ač iū )))...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai