Viešbučio aprašymas Albona Hotel & Residence 3*

Įsivaizduokite baltus akmenuotus paplūdimius, besidriekiančius kaip perlų vėrinys palei Rabaco pakrantę, ir miškus, kurie maloniai apsaugo nuo kaitrios saulės. Vos keli žingsniai nuo viso to yra nuostabus viešbutis „Albona Hotel & Residence“, kurio unikali architektūra, ryškios spalvos kambariuose ir maloni atmosfera garantuoja puikias šeimos atostogas.

Be to, jūsų žinioje yra daug įvairių patogumų – nuo ​​restorano su demonstraciniu maisto gaminimu ir sūraus vandens baseinais iki vaikų klubo ir daugybės sportinių žaidimų. Viešbutis dirba nuo balandžio iki spalio. Pastatas yra 4 aukštų. // Atnaujinta 04 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Rabaco pakrantėje. Pulos tarptautinis oro uostas yra už 47 km.

Paplūdimys

Už 150 metrų nuo viešbučio yra akmenuotas paplūdimys.

Paslaugos viešbutyje

restoranas (viliojanti vietinių ir tarptautinių gardėsių įvairovė, taip pat nuolatinės teminės vakarienės, tokios kaip Istra virtuvės vakaras ar jūros gėrybių vakaras; švediško stalo pusryčiai, pietūs ir vakarienė; iš anksto užsisakę restorano šefai jums paruoš vegetariškus ar diabetinius patiekalus) , Egzotiškas paplūdimio baras, baras prie baseino, vestibiulio baras su terasa, sūraus vandens baseinas, sūkurinė vonia, treniruoklių centras, masažas, teniso kortai, nardymo centras, stalo tenisas, mini golfas, kanojos, katamaranai, paplūdimio tinklinis, burlenčių sportas, vandens slidės, dviračių nuoma , vaikų baseinas, Maro vaikų klubas, paauglių klubas (nuo 13 iki 17 m.), vaikų žaidimai, maitinimo kėdutė restorane.

Numeriai

171 numeris.
Kambarių tipai:
Standartinis dvivietis kambarys + papildoma lova, Studija 3 asmenims, Apartamentai 3 + 1 asmenims, Apartamentai 4 asmenims, Apartamentai 5 + 1 asmenims, Apartamentai 6 + 1 asmenims.

Numeriuose

palydovinė televizija, tiesioginis telefonas, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, šaldytuvas, šeimos rinkinys (vaikiškas dantų šepetėlis ir pasta, kūdikių muilas, piešimo rinkinys), balkonas (išskyrus Standartinį dviejų lovų kambarį), įrengta virtuvė (išskyrus standartinį dviejų lovų kambarį).
numeriai 3
paslauga 3
švara 3
maistas 10
infrastruktūra 6
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Albona Hotel & Residence 3*
3.0 iš 10 0 | iš 19 viešbučių Rabakas

Atostogos prie Adrijos jūros 2011 Rugpjūčio 24 Įvertinimas 3.0

Atvyko iš Kroatijos 2011 m. rugsė jo 03 d. Ilsė jomė s su visa š eima (mama, tė tis, dukra – 9 m. ) Rabace, pusė je Istrijos. Praė jome Lanta Tour. Iš Š eremetjevo pakilome 06.15 Skrydis atidė tas 15 min. Greitai į sė dome į „Transaero Boeing 747-300“ ir pakilome. Ypatingas ač iū...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai