Viešbučio aprašymas Novotel Kota Kinabalu 1Borneo 4*

„Novotel Kota Kinabalu“ yra didžiausias Borneo prekybos ir pramogų centras „1 Borneo Shopping Paradise“ ir siūlo stilingus kambarius su nemokamu belaidžiu internetu bendrose patalpose. Viešbutis yra netoli keleto lankytinų vietų, tokių kaip Kinabalu kalnas, aukščiausias kalnas Malajų salyne, taip pat sportinės veiklos, kur galėsite paplaukioti baidarėmis ar pažvejoti giliavandenėje jūroje.

Viešbučio kambariai yra elegantiškai įrengti, juose yra plačiajuosčio interneto prieiga ir 24 valandas per parą teikiamos kambarių tarnybos paslaugos. Laisvalaikio patalpose yra sūkurinė vonia, baseinas ir treniruoklių centras. Viešbutyje yra restoranas, kuriame patiekiami įvairūs tarptautiniai valgiai. Vesti gaivinančiais gėrimais ir lengvais užkandžiais galėsite mėgautis viešbučio vestibiulio poilsio salone, puikioje susitikimų vietoje. Viename kambaryje su tėvais nemokamai gali apsistoti 2 vaikai (iki 15 ir 15 metų). // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Restoranas, baras, visą parą dirbanti registratūra, laikraščių pristatymas, kambariai nerūkantiems, kambariai su negalia / paslaugos, liftas, seifas, bagažo saugykla, oro kondicionierius, kambarių aptarnavimas, konferencijų / banketų salė, verslo centras, auklės / vaikų priežiūra paslaugos, skalbykla, cheminis valymas, valiutos keitykla, faksas/kopijavimas, lauko baseinas.

Numeriai

263 skaičiai.

Numeriuose

mini baras (už papildomą mokestį), palydovinė / kabelinė televizija, televizorius su VCR, balso paštas, oro kondicionierius, bevielis internetas (už papildomą mokestį), priešgaisrinė signalizacija, seifas, vonia, dušas, vonios telefonas, plaukų džiovintuvas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai