Viešbučio aprašymas Club Hotel Turkuaz Garden 3*

Atvykite ir pasimėgaukite šios žalios oazės, esančios nuostabiame Fethiye uostamiestyje, šalia botanikos sodo su vešlia egzotiška augmenija, prabanga. „Club Turkuaz Garden“ yra sudarytas iš erdvių erdvių su daugybe patogumų ir patogių kambarių, dekoruotų švelniomis pastelinėmis spalvomis. Atsipalaiduokite prie baseino mėgaudamiesi nuostabia Turkijos saule, pažaiskite tenisą, tinklinį ar futbolą ir mėgaukitės mėgstamu kokteiliu baro terasoje.

Nueikite į miesto centrą ir pasimėgaukite ekskursijomis arba pasinaudokite nemokamu pervežimu į paplūdimį ir pasigrožėkite nuostabia Turkvazo pakrante. „Club Turkuaz Garden Hotel“ yra vienas populiariausių viešbučių Fethiye tarp Turkijos piliečių ir svečių iš viso pasaulio. Daugelis svečių čia ilsisi ne pirmą kartą. Čia rasite puikų aptarnavimą, individualų požiūrį į aptarnavimą ir nuostabų svetingumą. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras, visą parą dirbanti registratūra, sodas, kambariai nerūkantiems, seifas, bagažo saugykla, kambarių aptarnavimas, skalbykla, pusryčiai kambaryje, valiutos keitykla, teniso kortai, žaidimų aikštelė, biliardas, stalo tenisas, karaokė, smiginis, lauko plaukiojimo baseinas.

Numeriai

50 skaičių.

Numeriuose

balkonas, palydovinė televizija, oro kondicionierius, telefonas, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas.
Kainų grafikas
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Rekomenduojami viešbučiai.

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prašmatnus viešbutis