Viešbučio aprašymas Palm Beach 5*

Įtrauktas į viešbučių tinklą „Seaside Hotels“. Viešbutis suprojektuotas 70-ųjų retro stiliumi, 2002 m. jį visiškai atnaujino prancūzų architektas ir dizaineris Alberto Pinto. // Atnaujinta 28 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai: klientai, įsigiję nakvynę viešbutyje su daliniu maitinimu, gali būti aptarnaujami pagrindiniame restorane „Gran Restaurante“ (vakarienė – a la carte – pasirinkimas iš 4 variantų) ir italų restorane „La Trattoria“ (prie paskyrimas); à la carte restoranas – „Orangerie.
Tris kartus per savaitę veikia užkandžių baras su vaizdu į jūrą, o žiemą pietūs patiekiami terasoje. Šešis kartus per savaitę vakarais salono bare groja gyva muzika ir vyksta pasirodymai.
Du lauko baseinai (su gėlu ir jūros vandeniu), prašmatnus SPA / sveikatingumo centras su išėjimu į palmių sodą ir vienuolika procedūrų kambarių su nuostabiu vaizdu į japonišką sodą, veikia nuo pirmadienio iki penktadienio nuo devintos ryto. iki septynių vakaro. Centre yra aromaterapija, talasoterapija, masažas, grožio procedūros, sieros terapija, jūros vandens vonios, talaso baseinas. Pageidaujantys svečiai gali užsisakyti vienos dienos arba savaitės individualias procedūras. Svečiai taip pat kviečiami apsilankyti baseine su mineraliniu vandeniu (30 C); pirtis su panoraminiu vaizdu (90C) - kuri valo organizmą ir stiprina imuninę sistemą, biosauna su aromaterapija, akmenų vonia.
Sporto centre yra įranga, skirta širdies ir kraujagyslių sistemai stiprinti, kultūrizmui, aerobikai ir gimnastikai. Šeši golfo laukai, apšviesta teniso aikštelė (rakečių nuoma), tinklinis, vandens ir lauko gimnastika, smiginis, šaudymas iš lanko, nardymo mokykla, grožio salonas. Kasdien vyksta pramoginiai užsiėmimai. Dienraščiai, automobilių nuoma, automobilių stovėjimo aikštelė, „Visa“, „MasterCard“, „Amex“, „Diners“ kredito kortelės.
Yra galimybė (pagal pageidavimą) apgyvendinti šunis (iki 5 kg) už papildomą mokestį.
Vaikams: vaikų baseinas, žaidimų aikštelė, auklė (pagal pageidavimą), vaikiška lovelė, vaikiška animacija.
Verslas: dvi konferencijų salės (nuo 6 iki 120 žmonių).
  • renovacijos metai

Numeriai

348 kambariai (58 vienviečiai B kategorijos kambariai, 33 A kategorijos dviviečiai kambariai, 165 B kategorijos dviviečiai kambariai, 37 C kategorijos dviviečiai kambariai, 6 prabangūs kampiniai dviviečiai kambariai, 11 liukso numerių, 11 mažųjų apartamentų, 2 Master apartamentai, 5 kambariai žmonėms, kuriems trūksta fizinio aktyvumo.

Numeriuose

Oro kondicionierius su individualiu valdymu, televizorius, radijas, telefonas, mini baras, seifas, balkonas. Vonios kambaryje yra vonia arba dušas, plaukų džiovintuvas, chalatas ir kosmetinis veidrodis.

Adresas

Av. del Oasis, s/n, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Ispanija.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai