Viešbučio aprašymas Hotel Imperial 3*

Šis šeimai priklausantis 3 žvaigždučių viešbutis yra Pasing rajone, į vakarus nuo Miuncheno miesto centro. Čia svečių laukia tikras bavariškas svetingumas. Viešbutis yra lengvai pasiekiamas iš miesto centro greitkeliu arba patogiu viešuoju transportu.
Klientams siūlomi patogūs kambariai su televizoriumi, telefonu ir interneto prieiga.
Rytais patiekiami gausūs savitarnos pusryčiai, kurie įskaičiuoti į kambario kainą. Užbaikite dieną su gaiviu gėrimu viešbučio bare.
„Imperial Hotel“ turi gerą susisiekimą viešuoju transportu (autobusu, tramvajumi arba miesto traukiniu) su visomis Miuncheno vietomis. Iš oro uosto tiesiogiai kursuoja miesto geležinkelio (S-Bahn) linijos S8 traukiniai. Taip pat lengvai pasieksite tokias centrines lankytinas vietas kaip Marienplatz aikštė, Hofbrauhaus alaus darykla ir Anglų parkas.
Viešbutį supančiame Pasing rajone yra daug puikių barų ir restoranų.
Vairuotojai gali greitai pasiekti Mittlerer žiedą ir A8 bei A96 greitkelius iš viešbučio. Be to, galite rezervuoti vietą viešbučio privačioje automobilių stovėjimo aikštelėje (už papildomą mokestį). // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs Pasing rajone, į vakarus nuo Miuncheno centro.

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras, visą parą dirbanti registratūra, laikraščių tarnyba, kambariai nerūkantiems, liftas, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, seifas, šildymas, bagažo saugykla.

Numeriai

Viešbučio kambariai: 80
Klientams siūlomi patogūs kambariai su televizoriumi, telefonu ir interneto prieiga.

Numeriuose

vonios kambarys, televizorius, telefonas, internetas, radijas

Svetainė

Hotel Imperial 3*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai