Viešbučio aprašymas City Partner Hotel Villa Fiore 3*

Šis 3 žvaigždučių viešbutis yra vos už 2 km nuo Diuseldorfo prekybos mugės ir oro uosto. Jis įsikūręs ramiame ir elegantiškame gyvenamajame rajone, vos kelios minutės pėsčiomis nuo nuostabių Reino krantų.
Viešbutis „Villa Fiore“ siūlo stilingą ir šviesų būstą elegantiškoje vietoje, netoli viešojo transporto stotelių. Viešbutis siūlo savo svečiams belaidį internetą, nemokamą automobilių stovėjimo aikštelę ir draugišką aptarnavimą.
Pasimėgavę gausiais savitarnos pusryčiais, eikite į šalia viešbučio esančias transporto stotis.
Vos už 200 metrų yra artimiausia metro stotis (U79 linija), iš kurios nuvažiuosite iki centrinės stoties. Iš netoliese esančios autobusų stotelės Nr. 760 greitai nuvažiuosite į oro uostą. Taip pat lengvai pasieksite Kaiserswerth aplinkkelį (A44).
Netoli viešbučio yra keletas puikių restoranų. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 8 km nuo Diuseldorfo centro, 2 km nuo parodų centro ir 2 km nuo oro uosto. Metro stotis – visai šalia viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

Terasa, Leidžiami gyvūnai, Automobilių stovėjimo aikštelė, Skalbimo paslaugos, Belaidis internetas, Baras, Restoranas, Konferencijų salė, Automobilių stovėjimo aikštelė, Laikraščiai, Cheminis valymas, Lyginimas, Faksas/Kopijavimas, Transportas į/iš oro uosto, Kambarių aptarnavimas, Baseinas, Teniso kortai, treniruoklių salė centras, golfo aikštynas

Numeriai

25 kambariai
Kambariuose gausu šviesos ir oro. Keliautojų patogumo galima tikėtis tik šiandien. Specialūs pageidavimai patenkinami Registratūroje, kuri dirba iki 23.00 val

Numeriuose

telefonas, vonia/dušas, plaukų džiovintuvas, rašomasis stalas, televizorius, interneto prieiga, mini baras
3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai