Viešbučio aprašymas Four Points by Sheraton Konigshof 4*

Šis boutique viešbutis yra įsikūręs Drezdene, netoli Grand Garden ir Rudolf Harbig stadiono. Taip pat netoliese yra Albertinum ir Frauenkirche.
Four Points by Sheraton Koenigshof yra sauna ir treniruoklių centras. Tarp šio 4.0 žvaigžd. viešbučio verslo patogumų taip pat yra: belaidžio interneto prieiga, nedideli susitikimų kambariai ir verslo paslaugos. Maitinimo zonose Four Points by Sheraton Koenigshof yra: restoranas ir baras / ištaigingas baras. Kambarių aptarnavimas pagal grafiką. Renginių organizavimo sąlygos: pokylių salė, parodų erdvė, konferencijų salės ir pagalba organizuojant banketus. Pagal pageidavimą: konsjeržo paslaugos, vestuvių paslaugos, cheminio valymo / skalbimo paslaugos ir valiutos keitimas. Tarp viešbučio patogumų taip pat yra: biblioteka, įvairiakalbis personalas ir suvenyrų parduotuvės / spaudos kioskai. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šis boutique viešbutis yra įsikūręs Drezdene, netoli Grand Garden ir Rudolf Harbig stadiono. Taip pat netoliese yra Albertinum ir Frauenkirche.

Paslaugos viešbutyje

Daugiakalbis personalas, valiutos keitykla, skalbykla, kambarių aptarnavimas (ribotomis valandomis), automobilių stovėjimo aikštelė (už papildomą mokestį), pusryčiai (už papildomą mokestį), limuzinas arba automobilis, sauna, seifas (registratūroje), konsjeržo paslaugos, vaikų priežiūra arba vaikų priežiūra, vestuvių paslaugos, treniruoklių centras, batų blizgesys, biblioteka, verslo paslaugos, parodų erdvė, susitikimų kambariai, konferencijų salės (mažoms grupėms), visą parą dirbanti registratūra, patalpos banketams, cheminio valymo paslaugos, pokylių salės, baras, holas , skėtis, liftas, suvenyrų parduotuvės ar spaudos kioskai, apsipirkimas vietoje, restoranai viešbutyje, pritaikyti vaikams

Numeriai

Iš viso kambarių: 93 (klasikinis dvivietis kambarys, klasikinis vienvietis kambarys, verslo klasės kambarys su bandomąja lova, standartinis kambarys, liukso numeris, x patirtis Drezdene)
Televizijos turinys: palydovinės televizijos kanalai ir mokami filmai. Svečių kambariuose yra seifai kambaryje ir tiesioginio sujungimo telefonai su balso paštu. Vonios kambariuose yra plaukų džiovintuvai ir nemokami tualeto reikmenys. Papildomos paslaugos yra mažieji barai, rašomieji stalai ir atidaromi langai. Taip pat paprašius: lygintuvas / lyginimo lenta, papildomi rankšluosčiai / patalynė ir pažadinimo skambutis. Teikiamos kambarių tarnybos paslaugos. Yra vaikiškos lovelės ir sulankstomos lovos.

Numeriuose

palydovinė televizija, seifas, telefonas, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys, mini baras, stalas

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai