Viešbučio aprašymas InterContinental Berlin 5*

Berlyno centre, tarp Potsdamo aikštės ir garsiojo Kurfurstendamm, netoli garsiausių Vokietijos sostinės įžymybių, įsikūręs penkių žvaigždučių viešbutis „InterContinental Berlin“, kuris jau seniai laukia išrankiausių svečių iš viso pasaulio. daug metų. Nespalvotai languotas viešbučio fasadas, kuris tarnauja kaip organiškas iškilmingo Berlyno katedros pastato fonas, yra vienas geriausiai atpažįstamų Vokietijos sostinės architektūriniame ansamblyje. Viešbutis savo svečiams siūlo išskirtinį komfortą, aukščiausio lygio aptarnavimą ir tarptautinius standartus atitinkantį saugumo lygį: tai jam leido pelnyti žinomų politikų, verslininkų, menininkų ir muzikantų, kurie atvykę į Berlyną pirmenybę teikia InterContinental Berlin, pripažinimą. . Ypač populiarus yra prezidentinis apartamentas, kurio plotas yra 200 kvadratinių metrų. m.. Jo oficialus atidarymas įvyko tiesiogiai dalyvaujant buvusiam JAV prezidentui Billui Clintonui, kuris čia sustojo per oficialų vizitą Berlyne.
Svečiai galės įvertinti gerai apgalvotą viešbučio infrastruktūrą: neišeidami iš jo teritorijos galėsite palaikyti fizinę formą sporto salėje, pasinerti į harmonijos ir SPA pasaulį, paragauti gardžių patiekalų Michelin žvaigždute įvertintame viešbučio restorane. arba apsilankykite grožio salone. Viešbutis taip pat puikiai tinka įvairioms šventėms organizuoti, o „InterContinental Berlin“ pobūvių salė yra viena didžiausių Vokietijos sostinėje. Viešbučio komplekse yra restoranas, kavinė ir baras, taip pat SPA centras Vitaly Club, kuriame yra uždaras baseinas, sauna, hamamas, vandens masažo dušai, ledo fontanas, treniruoklių salė ir grožio salonas „Cosmetic Studio“. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra pačiame Berlyno centre, tarp Potsdamo aikštės ir garsiosios Kurfurstendamm aikštės, 20 minučių kelio nuo Tėgelio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

automobilių stovėjimo aikštelė (saugoma), bankomatas, banko paslaugos, interneto prieiga (bevielis), interneto prieiga bendrose patalpose (nemokama), interneto prieiga bendrose patalpose (už papildomą mokestį), prižiūrima vaikų priežiūra, užsiėmimai su vaikais, automobilių stovėjimo aikštelė viduje, masažas ir gydymas kambariai, daugiakalbis personalas, valiutos keitykla, skalbykla, sveikatingumo klubas, pilno aptarnavimo SPA ir sveikatingumo centras, kelionių organizavimas, kirpykla, automobilių stovėjimo aikštelė (už papildomą mokestį), automobilių stovėjimo aikštelė (automobilio pristatymas į nurodytą vietą), portjė, varpinė, pusryčiai ( už papildomą mokestį), galimas limuzinas arba automobilis, rusiška pirtis, sauna, seifas (registratūroje), sūkurinė vonia, pervežimas į ir iš oro uosto (už papildomą mokestį), konsjeržo paslaugos, auklės arba vaikų priežiūra, grožio paslaugos, treniruoklių salė , garso ir vaizdo įranga, verslo centras, konferencija - salės, visą parą dirbanti registratūra, techninė pagalba, vertimo paslaugos, sekretorių paslaugos, cheminio valymo paslaugos, bėgimo takas netoliese, čiuožimas ant ledo

Numeriai

Iš viso viešbutyje yra 584 įvairių kategorijų kambariai, iš jų 530 standartinių (komfortas vienvietis kambarys, komfortiškas dvivietis kambarys, geresnis kambarys, liukso kambarys, klubo kambarys su labai didele lova, klubo verslo klasės kambarys) ir 54 apartamentai (junior Suite, Club Junior Suite). Liukso numeris, vyresnysis liukso numeris , klubo vyresnysis liukso numeris, diplomato liukso numeris, parko liukso numeris, prezidentinis liukso numeris).
Viešbutyje taip pat yra išskirtinė klubo zona „Club InterContinental“, kuri užima 8 ir 9 aukštus ir apima 70 standartinių kambarių (Club King / Twin Room, Club Executive Room) ir 10 Suite (2 Club Junior Suite, 2 Senior Suite, 4 Club Senior Liukso numeris, diplomato liukso numeris, parko liukso numeris). Zonos svečiai gali naudotis atskiru įėjimu, Club Lounge baru, verslo centru ir biblioteka bei konferencijų sale.
Patogus vienvietis kambarys: 24 m2. Jį sudaro miegamasis ir vonios kambarys su vonia.
Patogus dvivietis kambarys: 30 m2. Juose yra miegamasis su rašomuoju stalu ir vonios kambarys su vonia.
Geresnysis kambarys : susideda iš miegamojo su rašomuoju stalu, rūbinės ir vonios kambario su vonia.
Prabangus kambarys: 42 m2. Juose yra miegamasis, nedidelė svetainė su rašomuoju stalu ir sofa bei vonios kambarys su vonia ir dušu.
Mažasis liukso numeris: 47 m2. Juose yra miegamasis, svetainė su rašomuoju stalu ir sofa bei vonios kambarys su vonia ir dušu.
Diplomato liukso numeris: 120 m2. Juose yra miegamasis, persirengimo kambarys, svetainė su rašomuoju stalu ir sofa, nedidelis valgomasis, biuras ir vonios kambarys su vonia bei dušu.
Parko liukso numeris: 150 m2. Su panoraminiu vaizdu į miestą; Jį sudaro miegamasis, persirengimo kambarys, svetainė su rašomuoju stalu ir sofa, valgomasis, virtuvėlė, priėmimo kambarys su atskiru įėjimu, svečių vonios kambarys ir vonios kambarys su vonia ir dušu.
Prezidentinis liukso numeris: 200 m2. Su panoraminiu vaizdu į miestą; Jį sudaro 2 miegamieji, svetainė su rašomuoju stalu, sofa ir židiniu, valgomasis ir 2 vonios kambariai su sūkurine vonia ir dušu. Numerį oficialiai atidarė buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas.
Klubo kambarys su labai didele / 2 atskiromis lovomis: 31 m2. Juose yra miegamasis su rašomuoju stalu ir vonios kambarys su vonia.
Klubo verslo klasės kambarys: 45 m2. Juose yra miegamasis su rašomuoju stalu, persirengimo kambarys, svetainė ir vonios kambarys su vonia.
Klubo mažasis liukso numeris: 75 m2. Juose yra miegamasis, svetainė ir vonios kambarys su vonia bei dušu.
Club Senior Suite: 95-105 m2. Jį sudaro miegamasis, svetainė, mini valgomasis, virtuvėlė, svečių vonios kambarys ir vonios kambarys su vonia ir dušu.

Numeriuose

analoginis internetas, bidė, namų apyvokos reikmenys, atskira vonia ir dušas, balso paštas, miegamoji sofa, rūkymas, vonios kambarys, oro kondicionierius, arbatos / kavos virimo aparatas, chalatai, mini baras, atidaromi langai, rašomasis stalas, mokami filmai , yra lovelės ir vežimėliai, kelnės presas, sulankstoma lova, seifas kambaryje, palydovinė televizija, tiesioginis telefonas, tik nerūkoma, faksas, plaukų džiovintuvas
numeriai 9
paslauga 8
švara 9
maistas 10
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie InterContinental Berlin 5*
9.0 iš 10 0 | iš 72 viešbučių Berlynas

verslo kelionė 2011 Balandžio 07 Įvertinimas 9.0

Trumpai tariant, vieš butis nusipelno savo penkių ž vaigž duč ių . Kambaryje viskas tobula. Puikus vonios kambarys, labai į domus dizainas. Jame netgi yra drabuž ių spinta. pusryč iai yra GERIAUSI iš to, ką mač iau (o aš daug keliauju, ir dė l į vairių priež asč i&...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai