Viešbučio aprašymas Hotel Berlin 4*

Šis 4 žvaigždučių geresnis viešbutis siūlo kambarius su oro kondicionieriais, plokščiaekraniais televizoriais, šaldytuvais, arbatos ir kavos virimo aparatais. Iš viešbučio per 5 minutes nueisite iki Nollendorfplatz metro stoties.
„Hotel Berlin, Berlin“ visuose kambariuose taip pat yra belaidis internetas. Pirmos 30 minučių nemokamos.
Restorane „Julius“ lubose išvysite neįprastą stiklinį kupolą. Čia galėsite paragauti gardžių Viduržemio jūros regiono patiekalų. Viešbutyje taip pat yra pusryčių restoranas, užkandžių parduotuvė, baras ir terasa.
„Hotel Berlin, Berlin“ yra moderni treniruoklių salė ir SPA centras. Galima išsinuomoti dviračius, o didelis Tiergarten parkas yra už 800 metrų.

Iš viešbučio metro ir autobusu lengvai pasieksite Kurfürstendamm parduotuvių gatvę, zoologijos sodą ir Potsdamo aikštę. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iš viešbučio per 5 minutes nueisite iki Nollendorfplatz metro stoties.

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras, visą parą dirbanti registratūra, laikraščių tarnyba, sodas, terasa, kambariai nerūkantiems, kambariai / paslaugos neįgaliesiems, liftas, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, seifas, šildymas, bagažo saugykla, draugiškas gėjams, rūkyti visoje Neleidžiama vietoje ir kambariuose, oro kondicionierius, tam skirtos rūkymo vietos, sauna, treniruoklių centras, SPA ir sveikatingumo centras, masažas, važinėjimas dviračiu

Numeriai

Viešbučio kambariai: 701
Numeriuose yra oro kondicionieriai, plokščiaekraniai televizoriai, šaldytuvai, arbatos ir kavos virimo aparatai

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, šaldytuvas, virdulys, vonios kambarys

Svetainė

Hotel Berlin 4*
3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai