Viešbučio aprašymas Great Divide Lodge 3*

„The Great Divide Lodge“ yra Brekenridže, Kolorado valstijoje. Jo pastatas yra vos už 46 metrų nuo slidininkų keltuvo pradžios - Breckenridge slidinėjimo kurorto viršūnė 9, du kvartalai nuo pagrindinės gatvės.
Pro viešbučio langą atsiveria nuostabi nepakartojamos laukinės Kanados gamtos panorama, gera vieta atsipalaiduoti su visa šeima. Viešbutis puikiai tinka lauko pramogoms. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs Breckenridge, Kolorado valstijoje. Jo pastatas yra vos už 46 metrų nuo slidininkų keltuvo pradžios - Breckenridge Ski Resort`s Peak 9, du kvartalai nuo pagrindinės gatvės.

Paslaugos viešbutyje

verslo centras, slidinėjimo įrangos ir dviračių saugykla, terasa, pervežimas, faksas, šildomos lauko ir vidaus kubilai, vidaus baseinas, sporto salė, žaidimų kambarys, restoranas
baras

Numeriai

Kambarių skaičius: 208
Kambarių tipai:
Dvi karalienės: labai didelės arba didelės lovos, darbo stalas, didelis televizorius su palydovine ir kabeline televizija, Nintendo žaidimų konsolė, filmų pasirinkimas kambaryje (už papildomą mokestį), interneto ryšys, mini baras, kavos virimo aparatas, plaukų džiovintuvas, chalatai (pagal pageidavimą). ), baras, telefonas.
Two Queens Plus Queen Sleeper: mini baras, baras su šlapiu baru, kavos virimo aparatas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta, chalatai, Nintendo žaidimų konsolė, didelis televizorius su palydoviniais ir kabeliniais kanalais, darbo stalas, interneto ryšys, telefonas.
King: mini baras, vandens baras, kavos virimo aparatas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta, chalatai, Nintendo žaidimų konsolė, didelis televizorius su kabeline ir palydovine televizija, filmų pasirinkimas (kambaryje), darbo stalas, interneto ryšys, telefonas.

Numeriuose

mini baras, vandens baras, kavos virimo aparatas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta, chalatai, Nintendo žaidimų konsolė, didelis televizorius su kabeline ir palydovine televizija, filmų pasirinkimas (kambaryje), darbo stalas, interneto ryšys, telefonas
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai