Viešbučio aprašymas The Lodge at Vail 4*

Vail kalnų papėdėje, už kelių metrų nuo slidinėjimo trasų, įsikūrusioje užeigoje senovinis žavesys derinamas su šiuolaikišku komfortu ir paslaugomis. Elegancija ir rafinuotas viešbučio dizainas daro jį šių vietų perlu. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs Vailo centre, prie pat slidininkų keltuvo, 36 mylių nuo oro uosto. Netoliese yra butikai, prekybos centrai, barai, restoranai, naktiniai klubai.

Paslaugos viešbutyje

butikai, suvenyrų parduotuvė, vaistinė, verslo centras, konferencijų salės, patogumai neįgaliesiems, faksas, konsjeržo paslaugos, seifas, skalbykla / sausas valymas, kirpykla, automobilių stovėjimo aikštelė, šildomas lauko baseinas, slidinėjimas, snieglenčių sportas, sniego motociklai, slidinėjimo kambarys, tenisas, golfas , plaukimas plaustais, jodinėjimas, kalnų dviračiai, ekskursijos džipais, Volvo automobilių bandomojo važiavimo programos, treniruoklių centras, SPA centras (veido ir kūno procedūros), sauna, masažas, joga, pramoginės programos, kinas, vaikų priežiūra, vaikiškos lovelės

Numeriai

Kambarių skaičius: 165
Kambarių tipai ir aprašymai:
Namelio kambarys – individualaus interjero kambarys su labai didele lova arba dviem dvigulėmis lovomis. Įvairūs vaizdai iš langų.
Studijos kambarys – individualaus interjero kambarys, balkonas, svetainė su židiniu, pilnai įrengta virtuvė, Murphy queen size lovos. Įvairūs vaizdai iš langų.
Liukso kambarys – tradiciniu stiliumi dekoruotas kambarys, daugumoje kambarių yra balkonas, marmurinis vonios kambarys, labai didelė lova arba dvi didelės lovos, LCD televizorius. Įvairūs vaizdai iš langų.
Prabangus kambarys – namelio International Wing Luxury Rooms pastato sparne įrengtas kambarys su vaizdu į Vail kalnus arba Wildflower kiemą, su marmuriniu vonios kambariu su vonia ir dušu, su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis.
„Executive Suite“ yra prabangus elegantiško interjero liukso numeris, kuriame yra vonios kambarys, miegamasis ir svetainės zona. Kambaryje yra: palydovinė / kabelinė televizija, internetas.
Vieno miegamojo apartamentų liukso numeris – liukso numeris su balkonu, vonios kambariu, pilnai įrengta virtuve, svetaine su židiniu, miegamuoju su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis. Įvairūs langų vaizdai
Ištaigingas vieno miegamojo liukso numeris – liukso numeris su marmuriniu vonios kambariu su vonia ir dušu, svetainės zona su židiniu ir baru, miegamuoju su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis
Prabangus vieno miegamojo liukso numeris – liukso numeris su vaizdu į Vail kalnus, marmurinis vonios kambarys su vonia ir dušu, papildomas atskiras tualetas, svetainės zona su dujiniu židiniu ir baru, miegamasis su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis, tualetas.
Dviejų miegamųjų apartamentų apartamentai - liukso numeris su balkonu, individualiu interjeru, trimis vonios kambariais, pilnai įrengta virtuve, svetaine su židiniu ir baru, dviem miegamaisiais su labai didelėmis lovomis arba dviem didelėmis lovomis. Įvairūs vaizdai iš langų.
Deluxe Two Bedroom Condominium Suite - liukso numeris su balkonu, individualiu interjeru, dviem vonios kambariais antrame aukšte, pilnai įrengta virtuve, svetainės zona su židiniu ir baru, du miegamieji su labai didelėmis lovomis arba dviem didelėmis lovomis.
Liukso klasės trijų miegamųjų apartamentai - liukso numeris su balkonu, individualiu interjeru, dviem vonios kambariais antrame aukšte, pilnai įrengta virtuve, svetaine su židiniu ir baru, dviem miegamaisiais su labai didelėmis lovomis arba dviem didelėmis lovomis. antras aukštas, vienas miegamasis - pirmame aukšte. Įvairūs vaizdai iš langų.
Trijų miegamųjų mansarda – mansarda su dviem privačiomis terasomis su vaizdu į Vail kalnus, trimis marmuriniais vonios kambariais, elegantiška Alpių stiliaus svetaine su židiniu, pilnai įrengta virtuve, trim miegamaisiais su labai didelėmis lovomis arba dviem didelėmis lovomis.
„Game Creek Chalet“ yra medžioklės namelis, esantis 2000 metrų virš Vail, su penkiais vonios kambariais, svetaine su židiniu, keturiais miegamaisiais su labai didelėmis lovomis arba dviem didelėmis lovomis.

Numeriuose

palydovinė/kabelinė televizija, interneto prieiga

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai