Viešbučio aprašymas Willard InterContinental 5*

Įsikūręs pačioje Amerikos sostinės širdyje, netoli vyriausybės ir vyriausybės įstaigų, netoli pagrindinių lankytinų vietų ir 2 kvartalai nuo Baltųjų rūmų. Nuo pat savo atidarymo 1850 m. ir iki šių dienų šis viešbutis buvo populiarus tarp reikliausios visuomenės. Šis viešbutis taip pat vadinamas Amerikos viešbučių Grand Dame. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs pačiame Amerikos sostinės centre, netoli vyriausybės ir vyriausybės įstaigų, netoli pagrindinių lankytinų vietų ir 2 kvartalai nuo Baltųjų rūmų

Paslaugos viešbutyje

oro kondicionavimas, bankomatas, auklė .

Numeriai

332 kambariai, įskaitant 40 apartamentų, dekoruoti elegantišku stiliumi ir jaukiai namuose.
Standartiniai kambariai dekoruoti Viktorijos laikų stiliumi, spalvos – raudonos, žalios arba mėlynos-mėlynos spalvos.
erdvus kambarys, nominaliai padalintas į valgomojo zoną ir miegamąjį.
Ovalus liukso numeris – bendras plotas 167 kv.m, labai neįprastos formos, vaizdas pro Kapitolijaus pastato langus ir Pensilvanijos alėją. Prieškambaris su krištoliniais sietynais, miegamasis su atskiru įėjimu, vienas pilnas vonios kambarys, svečių vonios kambarys, svetainė.
Abraham Lincoln Suite - bendras plotas 153 kv.m., šiame liukso numeryje taip pat yra erdvi svetainė ir svetainė, yra atskiras įėjimas į miegamąjį. Vonios kambarys dekoruotas marmuru.
Executive Suite - bendras plotas 145 kv.m., turi 2 atskirus įėjimus, reprezentuoja vieną

Numeriuose

kelių linijų telefonas su balso paštu, oro kondicionierius/individuali klimato kontrolė, lygintuvas ir lenta, radijas, CD grotuvas, seifas, spartus bevielis internetas, televizorius, mini baras, vonios kambarys su telefonu, plaukų džiovintuvas, chalatai, lovų paruošimo nakčiai paslauga, vonios reikmenys, lovos arba labai didelės / 2 dvigulės lovos.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai