Disney's Saratoga Springs Resort & Spa 4*

Viešbučio aprašymas Disney's Saratoga Springs Resort & Spa 4*

Šis didingas kurortas prie ežero įkūnija Saratoga Springs, Niujorko dvasią. Čia, pėsčiomis nuo Downtown Disney rajono pramogų, parduotuvių ir restoranų, rasite visus namų patogumus ir patogumus. Čia jaučiama viskas – nuo ​​Viktorijos laikų architektūros ir šniokščiančių vandens šaltinių iki kvapą gniaužiančių naktinio dangaus vaizdų iš ežero denio.
Viešbutis ir teritorija dekoruoti anglišku Viktorijos laikų stiliumi, tačiau čia taip pat yra XIX amžiaus JAV rytinės pakrantės architektūros ir dizaino įtaka. Žalios kalvos, vejos, gėlynai – visa tai palanki poilsiui ir bendravimui. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Disnėjaus parkuose, šalia Downtown Disney. Viešbutis siūlo nemokamą pervežimą autobusu ir vandens autobusu į kitus pramogų parkus ir vandens parkus.

Paslaugos viešbutyje

keli baseinai su visomis procedūromis, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė viešbučio svečiams, soliariumas, sporto salė, golfo aikštynas, žaidimų aikštelės, jodinėjimas, krepšinio aikštelė, teniso kortai, keli restoranai ir barai.

Numeriai

Šiame viešbutyje nėra standartinių kambarių, viešbučio koncepcija vadovaujasi namų toli nuo namų principu. Apgyvendinimui svečiams siūlomi studijiniai kambariai ir vilos su 1, 2 ir 3 miegamaisiais, kurie yra gana erdvūs, jų apdaila skirta žirgų lenktynių ir polo tematikai. Spalvų schema – ramūs gėlių tonai. Visi baldai buvo pagaminti pagal užsakymą, o visur yra įvairių tamsaus medžio apdailos.
Iš vilų atsiveria vaizdas į ežerą ir apylinkes (vaizdas į vandenį), vaizdas į vieną iš viešbučio baseinų (vaizdas į baseiną), vaizdas į gražiai sutvarkytą ir dekoruotą kurorto zoną (vaizdas į sodą). Vilos, priklausomai nuo miegamųjų kambarių skaičius, siūlome apgyvendinimą nuo 4 iki 12 žmonių.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius ir radijas, telefonas, mini baras, plaukų džiovintuvas, vonios kambarys, pilnai įrengta arba įmontuota virtuvė.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai