Viešbučio aprašymas Paris Las Vegas 4*

XX amžiaus XX amžiaus Paryžiaus atmosfera juntama akmenimis grįstoje gatvėje, svaiginančiame, kvepiančiame kavos ir šviežių kepinių kvape. Eifelio bokštas, Hotel de Ville ir Triumfo arka turi kopijas Las Vegase. Ant viešbučio-kazino stogo yra šildomas baseinas ir SPA, paskendusi prancūziško sodo žalumoje. Viešbučio teritorijoje yra garsusis teatras Le Theatre des Arts, kuriame nuolat vyksta pasaulio įžymybių pasirodymai. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra į pietus nuo pagrindinės Strip gatvės (Strip). 5 km nuo artimiausio McCarran oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

verslo centras, konferencijų salės, automobilių stovėjimo aikštelė (nemokama), bankomatas, banko paslaugos, interneto prieiga bendrose patalpose (už papildomą mokestį), daugiakalbis personalas, valiutos keitykla, ekskursijų organizavimas, apsauga, parkavimas (su automobilio pristatymu į nurodytą vietą) ), porteris, varpininkas, limuzinas arba automobilis, seifas vertybėms (registratūroje), konsjeržo stalas, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, vestuvių paslaugos, batų valymas, durininkas, kirpykla, naktinis klubas, SPA , sporto salė, treniruoklių salė, rusiška pirtis, sauna, vaikiškos lovelės (pagal pageidavimą)

Numeriai

Kambarių skaičius: 2916
Kambarių tipai:
Liukso kambarys – plotas 50 kv.m. Iš kambarių atsiveria vaizdai į viešbučio vidinį kiemą arba Las Vegas Strip.
Suite LeMans plotas 70 kv.m. Pro langus atsiveria vaizdas į viešbučio vidinį kiemą arba Strip. Be aukščiau išvardintų patogumų, kambaryje yra sofa, foteliai, kavos staliukas ir baro skaitiklis. Vonios kambarys dekoruotas marmuru, jame yra dvi kriauklės, bidė, vonia ir atskiras dušas.
Suite Calais – plotas 85 kv.m. Šis kambarys yra ne tik didžiausias viešbutyje, bet ir suteikia maksimalų komfortą. Pro langus matyti Strip. Kambarį sudaro svetainė, miegamasis ir du vonios kambariai, kuriuose yra bidė, sūkurinė vonia ir tualetinis staliukas. Kambaryje taip pat yra valgomojo stalas, baro stalas ir šaldytuvas.

Numeriuose

televizorius, 2 telefono linijos, greitas internetas, fakso ryšys, plaukų džiovintuvas, seifas, lygintuvas su lyginimo lenta, vonia, dušas, nemokami tualeto reikmenys

Svetainė

Paris Las Vegas 4*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai