Viešbučio aprašymas 70 Park Avenue 3*

Viešbutis yra Park Avenue ir 38th Street kampe, pėsčiomis nueisite iki Madison ir Fifth Avenue. Iš 70 Park Avenue galite nueiti iki Grand Central Station, JT biuro, Rokfelerio centro, Brodvėjaus, muziejų ir naktinio gyvenimo. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Park Avenue ir 38th Street kampe, pėsčiomis nueisite iki Madison ir Fifth Avenue.

Paslaugos viešbutyje

Registratūra, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos, valiutos keitimas, dienraščių pristatymas, konferencijų salės, konsjeržo paslaugos, vestuvių, banketų ir kitų renginių paslaugos, automobilių nuoma, sporto salė su modernia įranga, šildomas baseinas, lauko baseinas, treniruoklių salė /spa centras su masažo paslaugomis.

Numeriai

Viešbutyje yra 205 kambariai su jaukiu interjeru švelniomis, pastelinėmis spalvomis, kurios leis lankytojams pailsėti nuo siaubingai ryškių didmiesčio neoninių šviesų ir jaukioje atmosferoje jaustis kaip namuose.

Numeriuose

plokščiaekranis televizorius (42 įstrižainė), CD ir DVD grotuvas, telefonas su balso paštu, dvi telefono linijos, spartus internetas, žadintuvas, kavos virimo aparatas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta.

Svetainė

70 Park Avenue 3*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai