Viešbučio aprašymas Affinia Dumont 4*

Viešbutis įsikūręs 50 East 34th Street, prestižiniame Manheteno East Side rajone, miesto centre. „Affinia Dumont“ yra kelios minutės nuo Jacob Javits konferencijų salės, Empire State Building ir kitų lankytinų vietų bei pramogų.
Viešbutis labai patogus keliaujantiems su vaikais, nes kai kuriuose kambariuose yra virtuvės. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs 50 East 34th Street, prestižiniame Manheteno East Side rajone, miesto centre.

Paslaugos viešbutyje

Registratūra, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos. valiutos keitimas, - konsjeržo paslaugos, sekretorių paslaugos, bakalėjos pristatymas iš prekybos centrų, konferencijų salė, banketų ir susitikimų organizavimas, SPA centras, SPA paslaugos kambaryje, informacinės literatūros apie SPA ir sveikatingumo biblioteka, atpalaiduojantys masažai, odos priežiūra ir epiliavimas, hidroterapija, grožio salonas, specialios programos, SPA programos vyrams, auklių paslaugos.

Numeriai

Viešbutyje yra 248 kambariai, suteikiantys klientams komfortą ir klasikinę atmosferą.
Viešbutis labai patogus keliaujantiems su vaikais, nes kai kuriuose kambariuose yra virtuvės. Affinia Dumont yra šių kambarių tipų:
- STUIDO sudaro miegamasis (1 didelė lova arba 2 atskiros lovos), svetainė, visiškai įrengta virtuvė.
- JUNIOR SUITE - bendras plotas nuo 43 kv.m. iki 65 kv.m. Kambaryje: miegamasis (1 didelė lova arba 2 atskiros lovos), svetainė, pilnai įrengta virtuvė. Miegamojo ir svetainės atskyrimas yra vizualus.
- 1 MIGOMOJO LIUKSAS - bendras plotas nuo 48 kv.m. iki 70 kv.m. Kambaryje: durimis atskirtas miegamasis ir svetainė bei pilnai įrengta virtuvė.
- Dviejų miegamųjų apartamentai - bendras plotas nuo 75 kv.m iki 102 kv.m. Kambaryje: 2 atskiri miegamieji, svetainė su valgomojo zona, pilnai įrengta virtuvė.

Numeriuose

Virtuvė, šaldytuvas, kavos virimo aparatas, vonios kambarys, oro kondicionierius, mini baras, televizorius, telefonas

Svetainė

Affinia Dumont 4*
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai