Viešbučio aprašymas Best Western Beach Resort 3*

Modernus paplūdimio viešbutis, pastatytas 1975 m., visiškai atnaujintas 2001 m. Viešbutis yra už 4,8 km nuo prestižinio Art Deco rajono. Daugelis iš 250 erdvių ir patogių šio viešbučio kambarių yra prie vandenyno. Visuose kambariuose yra kavos virimo aparatai, plaukų džiovintuvai, lygintuvai ir lyginimo lentos. Svečiai gali mėgautis lauko baseinu, tiesioginiu išėjimu į paplūdimį, konsjeržo paslaugomis ir kasdien patiekiamais lengvais pusryčiais.
Šalia viešbučio yra du pėsčiųjų takai, jungiantys viešbučio vietą su garsiuoju Art Deco istoriniu rajonu, Linkolno kelio pėsčiųjų gatve ir garsiąja Ocean Drive. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
07
Pn
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra už 4,8 km nuo prestižinio Art Deco rajono.

Paslaugos viešbutyje

baseinas, skalbykla / cheminis valymas, daugiakalbis personalas, greitas internetas, konsjeržo paslaugos, apsaugos skyrius, apsaugos kameros, verslo centras, automobilių stovėjimo aikštelė, SPA, faksas, dovanų parduotuvė, skalbykla, kambarių aptarnavimas, viešbučio restoranas, paplūdimys.
  • renovacijos metai

Numeriai

125 kambariai nerūkantiems
„Best Western Beach Resort“ siūlo patogius, erdvius kambarius, įrengtus pagal šiuolaikinius standartus, iš daugelio kurių atsiveria vaizdas į vandenyną.

Numeriuose

oro kondicionierius (salėje), laikrodis, žadintuvas, kasdienės laikraščių kambarinės (nemokamos), kambariai nerūkantiems, seifas (prieangyje), telefonas, televizorius (kabelinis / palydovinis)
Kainų grafikas
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
07
Pn
08
Št
09
Sk
10
Pr
11
An
12
Tr
13
Th
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai