Beverly Wilshire Beverly Hills, A Four Seasons Hotel 5*

Viešbučio aprašymas Beverly Wilshire Beverly Hills, A Four Seasons Hotel 5*

Viešbutis yra Beverli Hilso centre, šalia Rodeo Drive. Los Andželo tarptautinis oro uostas yra už 30 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio.
Beverly Wilshire, A Four Seasons Hotel yra puikus viešbutis, kuriame istorinis paveldas dera su aukščiausios klasės vieta ir nepriekaištingu aptarnavimu. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Beverli Hilso centre, šalia Rodeo Drive. Los Andželo tarptautinis oro uostas yra už pusvalandžio kelio automobiliu nuo viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

verslo centras, visą parą, skėčiai ir gultai prie baseino, naujausi laikraščiai, SPA, treniruoklių centras, lauko baseinas, masažas, sūkurinė vonia, laipiojimas, golfas, teniso kortai, auklė, vaikiška lovelė, vaikiškas meniu restorane.

Numeriai

395 kambariai.
Standartiniai kambariai, geresni kambariai, prabangūs kambariai, liukso numeriai.
Visi kambariai atitinka naujausius tarptautinius standartus, yra nepriekaištingai ir stilingai dekoruoti, įrengti šiuolaikiškais ir patogiais baldais. Dauguma kambarių suskirstyti į svetainę ir miegamąjį, kai kuriuose yra virtuvėlė.

Numeriuose

balkonas arba veranda, kabelinė televizija, CD/DVD grotuvas, spartus internetas, mini baras su šaldytuvu, oro kondicionierius, lygintuvas, seifas, telefonas, kavos ir arbatos virimo aparatas, itališkas vonios kambarys su vonia, dušu, plaukų džiovintuvu ir higienos reikmenimis.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai