Viešbučio aprašymas Hollywood Roosevelt 4*

Viešbutis yra miesto centre, 30 minučių kelio automobiliu nuo tarptautinio oro uosto. Priešais viešbutį yra garsusis Kinijos teatras, kuriame vyksta dauguma „Kodak“ kino teatro premjerų, kur įteikiami „Oskarai“.
Iš viešbučio greitai nuvažiuosite iki vieno iš prašmatnių Beverli Hilso miesto rajonų ir Universal Studios (kino kompanijos Universal pramogų parkai).
„Hollywood Roosevelt“ viešbutis yra toks pat istorinis Holivudo objektas, kaip Žvaigždžių alėja ar Kinijos teatras. Šis viešbutis buvo atidarytas 1927 m., o vienas iš jo investuotojų buvo garsusis Čarlis Čaplinas.
O 1929 m. gegužės 16 d. čia buvo surengta pirmoji ir trumpiausia Oskarų įteikimo ceremonija, trukusi penkias minutes ir įteikta tik 13 statulėlių.
Nuo pat viešbučio įkūrimo Žvaigždžių namų reputacija jam buvo tvirtai prisirišusi. Skirtingu metu čia buvo apsistoję Greta Garbo, Haroldas Lloydas, Shirley Temple, Bruce'as Willisas, Michelle Pfeiffer ir daugelis kitų. Kylanti žvaigždė Marilyn Monroe pozavo savo pirmajai kremo nuo saulės reklamai viešbučio baseine, o Clarkas Gable'as ir Carole Lombard už savo viršutinio aukšto apartamentus, šiuo metu kainuojančius apie 3500 USD, sumokėjo tik 5 USD.
Daugelis režisierių šį viešbutį naudojo kaip filmavimo aikštelę. Neseniai viešbutis buvo atnaujintas 25 mln. USD vertės, o šiuo metu tai istorinis stiliaus ir modernios paslaugų kokybės viešbutis, pelnytai populiarus tarp turistų. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra miesto centre, 30 minučių kelio automobiliu nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

šildomas lauko baseinas su sūkurine vonia, vaikų priežiūra, konsjeržo paslaugos.
  • renovacijos metai

Numeriai

320 gražiai suprojektuotų kambarių, tarp jų 20 prabangių liukso numerių, kurie primena garsių Holivudo filmų scenas ir interjerus, taip pat 65 nameliai šalia baseino tropiniame sode.

Numeriuose

TV, kabelinė televizija, telefonas su balso paštu, interneto prieiga (per modemą), vaizdo žaidimai, CD grotuvas, radijo žadintuvas, kino biblioteka (mokama), kavos virimo aparatas, mini baras, klimato kontrolė, seifas, šaldytuvas, vonia, lygintuvas su lyginimo lenta, plaukų džiovintuvas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai