Viešbučio aprašymas Hyatt Regency Miami 3*

Modernus aukštas pastatas, pastatytas 1982 m., renovuotas 1995 m. „Hyatt Regency Miami“ yra miesto centre, šalia Majamio konferencijų centro, iš kurio lengvai pasieksite Floridos posūkį ir vietinius paplūdimius. Užsiėmimai lauke, vandens sportas, parduotuvės ir pramogos yra vos už kelių žingsnių nuo viešbučio, o Majamio tarptautinis oro uostas yra už 13 km.
Šiuolaikiškame vestibiulyje yra verslo centras, dovanų parduotuvė ir konsjeržas. Idealiai tinkantis bet kokiam verslo ar socialiniam renginiui, viešbutis siūlo daugiau nei 9 000 kvadratinių metrų renginių erdvę, 27 posėdžių sales, paslaugas vietoje ir aukštųjų technologijų garso ir vaizdo paslaugas.
Atsipalaiduoti norinčių svečių laukia pilnai įrengta treniruoklių salė ir šildomas lauko baseinas. Pavalgyti yra kavinėje „Riverwalk“, kurioje pusryčiams, pietums ir vakarienei ruošiami atogrąžų atogrąžų aplinkoje, „Riverwalk Delhi“ – pyragaičiai išsinešti ir lengvi užkandžiai, o „Current Sports Lounge“ – lengvi patiekalai, alus ir kokteiliai. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs šalia Majamio konferencijų centro miesto širdyje, iš kurio lengvai pasieksite Floridos Turnpike ir vietinius paplūdimius.

Paslaugos viešbutyje

belaidis spartus internetas, konsjeržo paslaugos, verslo centras, automobilių stovėjimo aikštelė ($), šildomas lauko baseinas, pilnai įrengta sporto salė
  • renovacijos metai

Numeriai

612 moderniu stiliumi dekoruotų kambarių. Patogūs ir dideli kambariai su panoraminiais langais, granitiniu vonios kambariu, dideliu darbo stalu ir sparčiuoju belaidžiu internetu.

Numeriuose

atskira darbo zona, lygintuvas/lyginimo lenta, televizorius, telefonas/duomenų prievadas, seifas, lovelė pagal pageidavimą, plaukų džiovintuvas, laikrodis/radijas, balso paštas, papildoma lova pagal pageidavimą.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai