Viešbučio aprašymas Four Seasons Hotel New York 5*

Viešbutis yra netoli Centrinio parko, 57-ojoje gatvėje, tarp Madison Avenue ir Park Avenue. La Guardia oro uostas – 19 kilometrų (30 minučių pakeliui), JFK oro uostas – 24 kilometrai (45 minutės kelyje).
Tai aukščiausias Niujorko viešbutis, jis užima 52 aukštus, tačiau kambariai čia neįprastai erdvūs ir kiekviename aukšte yra tik šeši svečių kambariai. Šis viešbutis yra prabangus, bet kartu ir jaukus. Pagrindinė viešbučio salė kiekvienam lankytojui palieka neišdildomą įspūdį – čia aukštos onikso lubos su originaliu apšvietimu, kylančios baltos kalkakmenio kolonos, elegantiški šviestuvai ir elegantiškos gėlių kompozicijos. Tačiau verta užeiti į vieną iš kambarių, ir jūs jau esate ne pasaulietiniame rate, o ramioje, jaukioje miesto buto atmosferoje. Iš viršutinio aukšto kambarių atsiveria panoraminiai miesto ir Centrinio parko vaizdai. O jei norite apžiūrėti miestą – tai padaryti bus labai paprasta – daugumą pagrindinių Niujorko lankytinų vietų iš viešbučio pasieksite pėsčiomis. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra netoli Centrinio parko, 57-ojoje gatvėje, tarp Madison Avenue ir Park Avenue.

Paslaugos viešbutyje

364 kambariai, iš jų 61 apartamentai, restoranas, 2 barai, sveikatingumo centras (sporto salė, sauna, sūkurinė vonia, garinė pirtis, sultys ir vaisiai – nemokamai), 5 apšviesti teniso kortai (20 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio), SPA, lauko baseinas 18 duobučių golfo aikštynas (valanda kelio automobiliu nuo viešbučio), vaikų priežiūra, kelionių biuras, kambarių aptarnavimas visą parą. Restoranai ir barai: Viešbučio restorano interjeras stebina savo grožiu, septynių metrų aukščio lubos, sienas puošia bronzinės lempos ir onikso mozaikos. Restorane patiekiami tradiciniai amerikietiški valgiai su modernia interpretacija, be to, čia galite paragauti geriausių derliaus vynų iš viso pasaulio.

Numeriai

Vidutinis kambarys (46 kv.m.): labai didelė lova, svetainės zona, marmurinis vonios kambarys. Šie kambariai yra penktame arba šeštame aukšte.
Geresnysis kambarys (46 kv.m.): labai didelė lova, svetainės zona, marmurinis vonios kambarys. Šios kategorijos kambariai yra nuo 5 iki 24 viešbučio aukštų.
Liukso kambarys (56 kv.m.): labai didelė arba dvi atskiros lovos, svetainės zona, marmurinis vonios kambarys. Šios kategorijos kambariai yra nuo 5 iki 29 viešbučio aukštų.
Liukso kambarys su terasa (56 kv.m.): Šis kambarys panašus į Deluxe Room kategoriją, jame papildomai yra terasa. Šios kategorijos kambariai yra nuo 5 iki 19 viešbučio aukštų.
Kambarys su vaizdu į bokštą (46 kv.m.): labai didelė lova, svetainės zona, marmurinis vonios kambarys. Kambaryje yra balto klevo baldai, ovalus rašomasis stalas, baras, du foteliai ir drabužių spinta. Šios kategorijos kambariai yra nuo 31 iki 50 viešbučio aukštų, iš jų atsiveria panoraminiai vaizdai į šiaurės rytinę miesto dalį.
Kambarys su vaizdu į parką (46 kv.m.): Šis kambarys panašus į kambarį su vaizdu į bokštą, tačiau iš jo atsiveria vaizdas į Centrinį parką. Šios kategorijos kambariai yra nuo 31 iki 33 viešbučio aukštų.
„Four Seasons Executive Suite“ (74 kv.m.): miegamasis su labai didele lova, atskira svetainė, marmurinis vonios kambarys. Šios kategorijos kambariai yra viešbučio 31 aukšte ir nuo 33 iki 49 aukštų, iš jų atsiveria vaizdas į miestą ir Centrinį parką.
„Four Seasons Executive Suite“ su terasa (74 kv.m.): Šis kambarys panašus į „Four Seasons Executive Suite“, tačiau papildomai yra terasa.
Liukso klasės vieno miegamojo liukso numeris (111-153 kv.m.): miegamasis su labai didele lova ant keturių kolonų, svetainė su valgomojo zona (stalas 6 žmonėms), vonios kambarys, svečių tualetas, persirengimo kambarys. Šios kategorijos kambariai yra 31-ame viešbučio aukšte, o nuo 33 iki 49 aukštų, iš jų atsiveria vaizdas į centrinę Manheteno dalį ir Empire State Building. Prie šios kambarių kategorijos galima pridėti papildomą miegamąjį su labai didele lova, tuomet kambario plotas padidės iki 153 kv.m. Dviejų miegamųjų kambaryje daugiausiai gali apsistoti 6 suaugusieji arba 4 suaugusieji ir 2 vaikai.
Karališkas trijų miegamųjų apartamentai (200 kv.m.): du miegamieji, biblioteka (jei pageidaujama, galima paversti trečiu miegamuoju), erdvi svetainė su išėjimu į terasą, trys vonios kambariai, svečių tualetas. Iš šio 32 aukšte įrengto numerio atsiveria miesto ir Centrinio parko vaizdai. Daugiausiai gali apsistoti 8 suaugusieji arba 6 suaugusieji ir 2 vaikai.

Numeriuose

dušas, vonia, baras, drabužių spinta, vonios kambarys, televizorius
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai