Viešbučio aprašymas Le Parker Meridien 4*

Viešbutis yra geroje vietoje - madingoje West 57 g., keli žingsniai nuo prašmatnių parduotuvių 5th Avenue, Teatrų rajono ir Centrinio parko. Vos keli žingsniai nuo viešbučio yra Cornegy Hall. Jis dekoruotas prancūzišku stiliumi, ypač populiarus tarp išrankių turistų, keliaujančių verslo reikalais ir tiesiog poilsiaujančių. Iš viešbučio atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į Centrinį parką ir Manheteną.
Viešbutis pastatytas 1981 m., renovuotas 2002 m., aukštų skaičius 42. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Vieta yra madingoje West 57 g., keli žingsniai nuo prašmatnių 5th Avenue parduotuvių, Teatrų rajono ir Centrinio parko.

Paslaugos viešbutyje

731 kambarys, 42 aukštai, uždaras baseinas, restoranas, kokteilių kambarys, sporto salė, dovanų parduotuvė, paslaugos neįgaliesiems, kambariai nerūkantiems, konferencijų paslaugos, konsjeržas, sauna, verslo paslaugos, augintiniai, skalbykla, vaikų priežiūra, automobilių stovėjimo aikštelė, SPA, a puikiai įrengtas treniruoklių centras, kuriame galima net žaisti krepšinį, ant stogo įrengtas uždaras baseinas ir pro jo langus atsiveria nuostabūs miesto vaizdai, automobilių nuomos biurai, į kambarius leidžiami augintiniai, kurių svoris neviršija 13 kg.
  • renovacijos metai

Numeriai

Standartinis kambarys – kambarys su viena labai didele lova arba 2 dvigulėmis lovomis. Vonios kambarys marmurinis.
Geresnysis kambarys Kambaryje yra viena labai didelė lova arba 2 dvigulės lovos. Vonios kambarys dekoruotas marmuru, su klevo ir vyšnios medienos detalėmis. Vaizdas pro langus į Manheteną.
Bokšto kambarys – kambaryje yra arba viena labai didelė lova, arba 2 dvigulės lovos. Vaizdas pro langus į Manheteną arba Centrinį parką.
Junior Suite – kambarys su labai didele lova, nedidelė atskira svetainės zona, erdvus vonios kambarys, kai kuriuose kambariuose yra ir vonia, ir dušo kabina
Mažasis liukso numeris su bokštu, pro langus atsiveria miesto panorama. Tai vieno miegamojo liukso numeris su atskira svetainės erdve, kurioje yra miegamoji sofa.
Liukso numeris „Park View Suite“ yra vieno miegamojo liukso numeris su atskira svetaine su išlankstomais minkštais baldais.
Diplomatic Suite yra labai erdvus liukso numeris su atskiru miegamuoju ir dviem vonios kambariais. Svetainė su sulankstomais baldais, nedidelis valgomasis iki 6 žmonių. Pro langus atsiveria centrinio parko vaizdai

Numeriuose

TV, telefonas, oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, nemokamas batų blizgesys, mini baras, seifas, faksas, vaizdo ir CD grotuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta, interneto prieiga, dūmų detektorius, vonios kambarys su vonia ir dušu.
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai