Viešbučio aprašymas Mandarin Oriental New York 5*

„Mandarin Oriental New York Hotel“ yra vienas prabangiausių ir nuostabiausių viešbučių Niujorke! Tai originalus modernaus dizaino ir rytietiško originalumo bei skonio derinys pačioje Manheteno širdyje.
Viešbutis užima nuo 35 iki 54 aukšto Niujorko Time Warner centro, esančio Columbus Circle – geografiniame Niujorko centre! - prie pietvakarių įėjimo į Centrinį parką, Brodvėjaus ir 59-osios gatvės sankirtoje. Vaizdas iš viešbučio į Centrinį parką ir dangoraižius. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs ant Columbus Circle - Niujorko geografiniame centre

Paslaugos viešbutyje

baseinas, treniruoklių salė, konsjeržo paslaugos, uždaras baseinas, treniruoklių salė, garinė pirtis, vienas prabangiausių SPA centrų pasaulyje, (35 aukšte įsikūręs SPA MANDARIN ORIENTAL SPA centre), siūlantis įvairius kūno atjauninimo būdus, verslo centras , konferencijų salės, specialūs pasiūlymai vestuvėms, įmonių renginiams ir kitoms šventėms.

Numeriai

202 prabangūs kambariai ir 46 apartamentai
„Mandarin Oriental New York“ kambariuose elegantiškas 1940-ųjų stilius dera su pažangiausiomis technologijomis. Visi liukso numeriai įrengti kampuose, iš kurių atsiveria geresnis Niujorko vaizdas, ir turi savo dizainą.

Numeriuose

vaizdingi stikliniai langų vaizdai į Centrinį parką, Hadsoną arba Manheteno dangoraižius, 3 kelių linijų telefonai, įskaitant vieną vonios kambaryje, balso paštas, „Namų kino teatras“: didelis plokščias LCD ekranas ir stereo sistema su erdviniu garsu, CD ir DVD, jungtis nuo nešiojamojo kompiuterio iki LCD televizoriaus, didelės spartos interneto prieiga. Spausdintuvas ir faksas – pagal pageidavimą. aukščiausios kokybės patalynės užvalkalai, pagaminti pagal užsakymą Fili D'Oro, erdvus marmurinis vonios kambarys su LCD televizoriumi, didele vonia ir atskiru stikliniu dušu, išskirtiniais eteriniais aliejais ir higienos reikmenimis iš Aromatherapy Associates, pliušiniai chalatai ir šlepetės, mini baras ir šaldytuvas, seifas, namų tvarkymas du kartus per dieną, kasdienis laikraščių pristatymas.
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Mandarin Oriental New York 5*
10.0 iš 10 0 | iš 45 viešbučių Niujorkas

Tai geriausias viešbutis, kuriame esame buvę!! 2013 Gruodžio 28 Įvertinimas 10.0

Dieviš kas vieš butis, nuostabus vaizdas pro panoraminius langus nuo grindų iki lubų
Nuostabiai patogios lovos su savo pagalvių meniu
Personalas labai malonus, paslaugus, rū pestingas ir gerai apmokytas! Visi mū sų praš ymai buvo į vykdyti akimirksniu, kambarių aptarnavimas taip pat buvo aukš č...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai