Viešbučio aprašymas Carlton on Madison Avenue 5*

Klasikinis viešbutis Carlton on Madison Avenue, atidarytas praėjusio amžiaus pradžioje (1904 m.), kviečia lankytojus į šiaurinę garsiosios Madison Avenue dalį, apsuptą daugybės restoranų, kavinių ir parduotuvių, netoli nuo Empire State Building ir pėsčiomis nuo garsiosios koncertų salės Madison Square Garden. Neseniai viešbutį visiškai atnaujino garsus architektas Davidas Rockwellas. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs šiaurinėje garsiosios Madison Avenue dalyje, apsuptas daugybės restoranų, kavinių ir parduotuvių, netoli Empire State Building ir kelios minutės pėsčiomis nuo garsiosios Madison Square Garden koncertų salės.

Paslaugos viešbutyje

registratūra, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos, valiutos keitykla, automobilių nuoma, verslo centras, dienraštis, konferencijų salės grupėms nuo 15 iki 100 žmonių, banketų organizavimas, treniruoklių salė
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutis lankytojams siūlo 316 jaukių kambarių su raudonmedžio baldais, iš kurių išsiskiria 22 apartamentai. Visi kambariai dekoruoti europietišku stiliumi, iš jų atsiveria puikus vaizdas į Madison Avenue ir Empire State Building.

Numeriuose

atskira darbo vieta, kelių linijų telefonas su balso paštu; bevielis internetas, kabelinė televizija, lygintuvas ir lyginimo lenta, marmurinis vonios kambarys su telefonu, radijo žadintuvas, seifas asmeniniams daiktams, garsaus prekės ženklo Frette patalynė, išskirtiniai vonios reikmenys ir chalatai.
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai