Viešbučio aprašymas W New York - Times Square 4*

Viešbutis įsikūręs adresu 1567 Broadway, spalvingiausioje Niujorko dalyje – Times Square, Teatrų rajono centre.
Viešbutyje veikia visų W Hotels sistemos viešbučių korporatyvinė paslauga, kurios šūkis yra: „bet ką – bet kuriuo momentu“. Ši paslauga užsakys bilietus svečiams į bet kurį teatrą, rezervuos staliuką restorane, išsinuomos automobilį ir išgelbės jus nuo visų problemų, susijusių su atostogų organizavimu.
Įėjimas į viešbutį su dekoratyviniu tvenkiniu veda į nedidelį jaukų vestibiulį. Šioje žavioje svetainėje vakarais susirenka daug žmonių atsipalaiduoti.
Treniruotės naudojant moderniausias technologijas, fizinės formos palaikymas, nuotaikos kėlimas – visa tai suteikia viešbučio treniruoklių centrui. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs adresu 1567 Broadway, vaizdingiausioje Niujorko dalyje – Times Square, Teatrų rajono centre.

Paslaugos viešbutyje

registratūra, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos, valiutos keitykla, konferencijų salės, konsjeržo paslaugos, bagažo saugykla, renginių organizavimo paslaugos, dienraštis, dovanų parduotuvė, patogumai neįgaliesiems.

Numeriai

Viešbutyje yra 508 patogūs kambariai, įskaitant 43 liukso numerius, dekoruotus moderniu stiliumi.
Viešbučio kambariai dekoruoti nepriekaištingu skoniu – linijų griežtumas, spalvų švelnumas – nieko perteklinio, tik stilius ir komfortas.

Numeriuose

didelės spartos interneto prieiga (už papildomą mokestį), TV, VCR, DVD, vonios kambarys (Bliss aksesuarai, specialiai sukurti W viešbučiams), 2 telefonai, vienas iš kurių bevielis, radijas, seifas, plaukų džiovintuvas, chalatai, lyginimo lenta su lygintuvu, mini baras, kavos virimo aparatas.
numeriai 9,5
paslauga 9,5
švara 9
maistas 7,5
infrastruktūra 9,5
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie W New York - Times Square 4*
9.5 iš 10 0 | iš 45 viešbučių Niujorkas

Puikios atostogos! 2017 Sausio 09 Įvertinimas 10.0

Puikus vieš butis, vieta, personalas. Geras vieš butis pač ioje laiko aikš tė s š irdyje, jei valgote pirmą kartą , vieš butis tiks 100%. Internetas už papildomą mokestį ....


nuostabi 2008 Kovo 01 Įvertinimas 9.0

Buvo labai š aunu. Idealioje vietoje – didž iuliai langai į aikš tę , visur galima vaikš č ioti pė sč iomis. Savo namų jausmas su keliais kambariais. Aptarnavimas puikus, atsakyta į visus klausimus....


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai