Viešbučio aprašymas The Ritz-Carlton South Beach 5*

Gražus Ritz Carlton South Beach yra garsiajame Majamio paplūdimyje, vos keli žingsniai nuo Linkolno kelio. Netoliese yra geriausios parduotuvės, restoranai, o naktiniai peizažai sužavės šių vietų svečius. Viešbutis siūlo aukščiausio lygio paslaugas ir svetingumą. Ši vieta tinkama tiek verslo, tiek poilsinėms kelionėms. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
10
Pr
11
An
12
Tr
13
Th
14
Pn
15
Št
16
Sk
17
Pr
18
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs garsiajame Majamio paplūdimyje, vos už žingsnio nuo Linkolno kelio.

Paplūdimys

Vos už kelių žingsnių nuo viešbučio yra gražus smėlio paplūdimys. Kur svečiams gali būti siūlomi gultai, čiužiniai, rankšluosčiai, gaivieji gėrimai, masažai ir visos pramoginės veiklos rūšys. Jau nekalbant apie gryną jūros orą, kuris yra labai naudingas sveikatai.

Paslaugos viešbutyje

registratūra, automobilių stovėjimo aikštelė, batų valymas, verslo centras, iš kurio galima siųsti faksą ar pasitikrinti el. paštą, konsjeržo paslaugos, dovanų parduotuvė, konferencijų salė 20 000 m2 su modernia garso ir vaizdo sistema, kambarių aptarnavimas, valiutos keitykla, vertimo paslaugos , limuzinų nuoma, medicinos paslaugos, vestuvių ir švenčių dekoravimo paslaugos, SPA centras, baseinas, treniruoklių salė.

Numeriai

Viešbutyje yra 375 prabangiai dekoruoti, gerai įrengti kambariai.
Iš kambarių atsiveria vaizdai į Atlanto vandenyną ir nuostabų paplūdimį. Kambariuose yra prašmatnūs tamsiai vyšniniai baldai su mėlynos ir eglės atspalviais. . Tinkamai parinkta spalvų schema atitiks kiekvieno svečio skonį. O dėmesingas aptarnavimas pasirūpins nerūpestinga pramoga. Prabangūs marmuriniai vonios kambariai yra gerai dekoruoti, juose yra viskas, ko reikia ilgesnei viešnagei.

Numeriuose

telefonas, kompiuteris su prijungtu faksu, mini baras, plazminis televizorius, radijas, chalatai, rankšluosčiai, higienos reikmenys.

Adresas

One Lincoln Road, Majami Byčas, FL 33139 JAV

Telefono numeriai

(786) 276-4000
Kainų grafikas
10
Pr
11
An
12
Tr
13
Th
14
Pn
15
Št
16
Sk
17
Pr
18
An
19
Tr
20
Th
21
Pn
22
Št
23
Sk
24
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai