Viešbučio aprašymas Allegro Hotel Chicago 5*

Viešbutis yra pačiame miesto centre, Čikagos finansiniame rajone, apsuptas teatrų, netoli šurmuliuojančio Chicago Loop vyriausybės rajono. Už kvartalo yra daugybė parduotuvių ir pramogų. State Street ir Magnificent Mile. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra pačiame miesto centre, Čikagos finansiniame rajone, apsuptas teatrų, netoli šurmuliuojančio Chicago Loop vyriausybės rajono.

Paslaugos viešbutyje

registratūra, visame viešbutyje veikia bevielis internetas, šalia viešbučio yra visą parą veikianti automobilių stovėjimo aikštelė, kasdien siūlomas laikraštis, viešbučio lankytojai visada gali naudotis skalbykla ir džiovykle, dovanų parduotuvė, valiutos keitykla, treniruoklių centras, aprūpintas naujausiomis technologijomis, dideliais monitoriais, širdies ir kraujagyslių prietaisais bei treniruokliais. Taip pat viešbutyje yra SPA salonas, kuriame visada galėsite pasinaudoti kosmetologo ar masažuotojo paslaugomis.

Numeriai

Viešbutyje yra 483 Art Deco stiliumi dekoruoti kambariai.
Viešbučio miegamieji yra su kailinėmis lovatiesėmis ir didelėmis patogiomis pagalvėmis. Visuose kambariuose yra dideli plačiaekraniai televizoriai su stereosistemomis, bevielis internetas ir telefonai su balso paštu. Virtuvėse yra nemokama itališka kava.
Viešbutyje yra 483 skirtingų kategorijų kambariai. Kiekvienas kambarys turi savo Art Deco stilių ir yra dekoruotas sodriomis ir spalvingomis spalvomis.

Numeriuose

nemokamas internetas, Sony garso sistema, Toshiba plokščiaekranis televizorius, kavos virimo aparatas, plaukų džiovintuvas, lyginimo lenta, telefonas

Adresas

171 West Randolph Street Chicago, IL 60601

Telefono numeriai

312.236.0123
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai