Viešbučio aprašymas Hyatt Regency McCormick Place 4*

Viešbutis įsikūręs adresu 2233 S. Martin L. King Dr. Čikagos centre, šalia McCormick konferencijų centro, netoli Michigan Avenue su savo parduotuvėmis, teatrais, muziejais ir naktiniu gyvenimu. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs adresu 2233 S. Martin L. King Dr. Čikagos centre

Paslaugos viešbutyje

registratūra, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos, valiutos keitykla, neįgaliesiems skirtos paslaugos, mobiliųjų telefonų nuomos paslauga, įranga neįgaliesiems (su fizine ar psichine negalia), banketų ir susitikimų salės, bagažo saugykla, sekretorių paslaugos, bankomatas, konsjeržas paslaugos , suvenyrų parduotuvė, visą parą veikiantis baseinas, sporto salė su modernia treniruokliu, sauna ir soliariumas.

Numeriai

Viešbutyje yra 800 kambarių, apstatyti tamsiu medžiu, su visais patogumais ir mėlynai žalia patalyne.
Vidutinio dydžio kambariai skoningai dekoruoti juodmedžio baldais. Vonios kambariai yra marmuriniai. Kambariai yra modernūs, o iš kai kurių atsiveria puikūs Čikagos ir Mičigano ežero vaizdai, nes jie yra prie pat kranto.

Numeriuose

viena labai didelė lova arba dvi labai didelės lovos, prabangi dvigulė vonia ir erdvi didelės spartos interneto zona, kavos virimo aparatas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lenta, kambarių tarnyba, konsjeržo paslaugos, oro kondicionierius šildymui/vėsinimui, rašomasis stalas su specialiu apšvietimu , kabelinė / palydovinė televizija ir atidaromi langai. Galima užsisakyti gretimus kambarius.

Adresas

2233 S. Martin L. King Dr., Chicago, Illinois, USA 60616-9985

Telefono numeriai

312 567 1234

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai